Neler Oluyor Hayatta neden yok? 11 Mart Neler Oluyor Hayatta neden yayınlanmadı?

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programından izleyenleri üzen bir haber geldi. 11 Mart Cuma sabahında Neler Oluyor Hayatta programı yayınlanmadı. Peki ama Neler Oluyor Hayatta neden yok? İşte detaylar…

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün sabah 09.00’da yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programı bugün izleyicisiyle buluşmadı. Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programının neden yayınlanmadığı merak konusu oldu.

Neler Oluyor Hayatta Neden Yok?

Hafta içi her gün sabah 09.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programı 11 Mart Cuma günü yayınlanmadı. İstanbul’daki yoğun kar yağışı nedeniyle yolların kapanması sonrasında Neler Oluyor Hayatta programı yerine Üç Kız Kardeş dizisinin tekrarı yayınlandı.

Neler Oluyor Hayatta neden yok? 11 Mart Neler Oluyor Hayatta neden yayınlanmadı?

Neler Oluyor Hayatta programı yeni bölümüyle 14 Mart Pazartesi sabahında Kanal D ekranlarında olacak.

Neler Oluyor Hayatta neden yok? 11 Mart Neler Oluyor Hayatta neden yayınlanmadı? ile ilgili etiketler Kanal D neler oluyor hayatta
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.