Neler Oluyor Hayatta magazin konuları konuşuluyor!

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanan, Hakan Ural ve Seda Akgül'ün sunduğu Neler Oluyor Hayatta programını izlemek isteyenler araştırma yapmayı sürdürüyor. İşte, Neler Oluyor Hayatta 22 Kasım canlı izle! Kanal D canlı yayın! Detaylar haberimizde...

Hakan Ural ve Seda Akgül'ün sunduğu magazin konularını ele alan, sabah programı Neler Oluyor Hayatta, haftanın her günü izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan programa ilgi büyük ölçüde devam ediyor. Gündemde ki konuları ele alan ikili keyifli sunumları ile izleyenleri ekran başına kitliyor. İşte, Neler Oluyor Hayatta 22 Kasım canlı izle! Kanal D canlı yayın! Detaylar haberimizde...

NELER OLUYOR HAYATTA CANLI İZLE!

HAKAN URAL KİMDİR?

Türk dizi ve sinema oyuncusu olan Hakan Ural 10 Mayıs 1967 tarihinde İstanbul ilinde dünyaya geldi. 52 yaşında olan Ural 1.76 cm boy oranına sahiptir. 2 defa dünya evine giren Hakan Ural ilk evliliğini ise ünlü sanatçı Sibel Can ile yapmıştır. Ünlü şarkıcı Selçuk Ural’ın oğlu olan Hakan Ural’ın babası annesi ile hiç evlenmedi. Ayrıyeten çocuk sahibi olduğunu dahi onaylamadı. Bu sebeple Ural 16 yaşına kadar babasının velayetinde yer alamadı. 17 yaşından sonra babası tarafından kabul gördü. Fındıkzade’de anneannesinin evinde büyüyen Ural küçük yaşlardan ayakkabı boyacılığı yaptı, elektrikçide çıraklık yaptı ve su sattı.  

Henüz 16 yaşında olmasına rağmen mankenlik mesleğine ilk adımını attı. Bu arada Yeşilçam sektöründen yoğun bir şekilde oyunculuk teklifleri aldı. Ancak bu dönemlerde ayrıca eğitim görmesi sebebiyle Amerika’ya gitmek zorunda kaldı. Amerika’dan döndükten sonra 19 yaşında Sibel Can ile dünya evine girdi. Aslı Ural ile kardeş olan Hakan Kural zorlu çocukluk dönemlerinden sonra Yeşilçam sektörüne genç yaşta giriş yapmıştır. Yeşilçam’da pek çok sinemalarda da yer alan Hakan Ural ilk olarak 1986 tarihinde Mavi Yolculuk adlı sinema filminde Banu Alkan ile birlikte rol aldı. 1987 tarihinde ise Oya Aydoğan, Serpil Çakmaklı ve Harika Avcı gibi ünlü isimler ile rol aldı. Ural, Sibel Can ile evlilik dönemi boyunca emlakçılık sektöründe de yer aldı. Bu dönemlerde ise ünlü sanatçılardan Sezen Aksu, Hülya Avşar, Kayahan ve Nükhet Duru gibi isimlerin bugün ikamet ettiği daireleri sattı. 

Dizi ve sinema kariyerine 2008 yılında da devam eden Ural bu dönemde ise başrollerini Yeşilçam’ın dev isimlerinden biri olan Kadir İnanır’ın oynadığı İpsiz Recep isimli filmde yer aldı. 2009 tarihinde ise Aydemir Akbaş, Ali Sürmeli ve Şafak Sezer’in de rol aldığı Kolpaçino adındaki filimde yer aldı. Hakan Ural 2010 tarihinde ise Metro Grubu’nun sahibi olan Galip Öztürk’ün sahip olduğu oteller zincirinde genel koordinatörlük koltuğuna oturdu. 2012 tarihinde Araf Zamanı, 2014 tarihinde Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın yaşamının konu edindiği Kod Adı K.O.Z adındaki filmde rol üstlendi. Ural 15 Mart 2017 tarihinde ise İşte Benim Stilim adlı yarışmanın 93.bölümüne konuk jüri statüsünde yer aldı. 

SEDA AKGÜL KİMDİR?

Seda Akgül 17 Haziran 1971’de Ankara’da doğmuştur. Türk sunucu ve akademisyen ve yazardır. TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı’nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan Seda Akgül, İsveç Üniversitesi’nin bursu ile Brüksel’de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuş, Amerikan sivil toplum örgütlerinin seçimi ile 2004 yılında Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington'da staj görmüştür.
TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8'de görev almıştır. Avrupa Birliği’ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı ana haber bülteni spikerliği ile de tanınmaktadır. Işık Üniversitesi'nde 2004-2007 arasında İngilizce verdiği medya dersleri ile de akademisyenlik görevini devam ettirmiştir. TV 8 ekranlarında, hafta sonu sabah kuşağında Erken Baskı isimli programı hazırlayıp sunarak, eleştirmenlerin ve izleyicilerin beğenisini toplayan Seda Akgül 17 Eylül 2012 tarihinde yeni yayın döneminde Star TV’ye geçerek sabah haber kuşağı programı sunmaya başlamıştır. Ağustos 2014’te kanaldan ayrılmış ve bir reality show sunmak için Kanal D’ye geçmiştir.

2016 yılında Avram Habib ile evlendi. 2016 Temmuz’da boşandı. Halen KanalD ekranlarında Kısmetse Olur isimli reality show programını sunmaktadır. Dişilik mi Kişilik mi ve Ruh Öküzü mü Ruh İkizi mi isimli iki adet çok satan kitabın yazarıdır.

 

Neler Oluyor Hayatta magazin konuları konuşuluyor! ile ilgili etiketler Kanal D Hakan Ural canlı izle Seda Akgül 2019 canlı yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.