Nejat İşler'in başrolünde yer aldığı 'İyi Adamın 10 Günü' filmi tüm dünyada büyük ilgi görüyor

Nejat İşler’in başrolünde yer aldığı, Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini yaptığı, Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ‘İyi Adamın 10 Günü’ filmi, Netflix’in Global Top 10 listesinde 2. sırada yer aldı.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini yaptığı, Mehmet Eroğlu ve Damla Serim’in kaleme aldığı üçlemenin ilk filmi olan ‘İyi Adamın 10 Günü’, 3 Mart’ta Netflix’te yayınlandı. Sosyal medyada övgü dolu yorumlar alan film, iki hafta içinde Netflix’in Global Top 10 listesinde 2. sıraya yükseldi.

Nejat İşler'in başrolünde yer aldığı 'İyi Adamın 10 Günü' filmi tüm dünyada büyük ilgi görüyor

OYUNCU KADROSU

Mehmet Eroğlu imzalı roman üçlemesinden uyarlanan gerilim ‘İyi Adamın 10 Günü’; mafya adamları, insan kaçakçıları ve katillerin dünyasına adım atan bir özel dedektifi konu alıyor. Başrolünde Nejat İşler’in yer aldığı filmin güçlü oyuncu kadrosunda İlayda Alişan, Şenay Gürler, Nur Fettahoğlu, Yurdaer Okur, Barış Falay, Esra Ronabar, İpek Türktan Kaynak, İlayda Akdoğan, Ata Artman, Gözde Kaya, Kaan Turgut, Erdal Yıldız, Rıza Kocaoğlu, Kadir Çermik yer alıyor.

Nejat İşler'in başrolünde yer aldığı 'İyi Adamın 10 Günü' filmi tüm dünyada büyük ilgi görüyor - Resim : 2

FİLMİN KONUSU

Sadık (Nejat İşler), kötülüklerle dolu bir dünyada iyi bir adam olmak için çabalamaktadır. Şimdi bu sıra dışı özel dedektif, zorlu bir vakayı çözmeli ve bu süreçte yolunun kesiştiği dört kadınla yardımlaşmalıdır. Çetrefilli bir kayıp vakasına bulaşınca iyilikle kötülük arasındaki çizgi bulanıklaşır ve Sadık iyi bir insan olmanın anlamını sorgulamaya başlar.

Nejat İşler'in başrolünde yer aldığı 'İyi Adamın 10 Günü' filmi tüm dünyada büyük ilgi görüyor ile ilgili etiketler Nejat İşler Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.