Nejat İşler'den skandal yangın açıklaması! Doğayı, yeşili bırakıp işi siyasete döktü!

Oyuncu Nejat İşler Türkiye'de bir süredir devam eden orman yangınları konusunda skandal ifadeler kullandı. Devletin vatandaşı ile el ele vererek yangın afetinden kurtulmaya çalıştığı şu günlerde Nejat İşler hükümeti hedef aldı.

Sol Parti üyesi olan oyuncu Nejat İşler Türkiye'de devam eden orman yangınları hakkında konuştu. Tüm hükümet yetkililerinin itidal çağrısı yaptığı şu günlerde oyuncudan skandal ifadeler geldi. Doğayı, yeşili koruduğunu her fırsatta yineleyen Nejat İşler'in yangın nedir bilmeden işi siyasete dökerek AK Parti'yi hedef aldı.

İşte o skandal ifadeler!

Sol Parti üyesi olan İşler, partisinin "Ülkemizin başına gelen en büyük felaket bu iktidardır! Mücadele bir yana yangını fırsata çevirmek için Meclis'ten yasa geçirip, aç gözlü müteahhitleri sıraya soktular! Dayanışma ile ayakta duracağız, halka her tür kötülüğü yapan bu enkazı da yine hep birlikte kaldırıp atacağız" şeklindeki paylaşımını alıntıladı.

Nejat İşler'den skandal yangın açıklaması! Doğayı, yeşili bırakıp işi siyasete döktü!

İşler, "Tekrar paylaşıyorum. Görüşüm budur. Bi salın beni" dedi.

Nejat İşler'den skandal yangın açıklaması! Doğayı, yeşili bırakıp işi siyasete döktü! ile ilgili etiketler Nejat İşler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.