Nehre düşen kedinin imdadına AFAD ekibi yetişti

Artvin'de bir kedi çevresi yüksek istinat duvarları ile çevrili Çoruh Nehri'ne düştü. kendi imkanlarıyla kediyi kurtaramayacaklarını anlayan vatandaşlar durumu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) bildirid. Kedi AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Artvin'de, merkeze bağlı Çayağzı Mahallesi Eski Köprübaşı mevkisinde bir kedi Çoruh Nehri'ne düştü.

Çevresi istinat duvarlarıyla çevrili nehirden çıkamayan kediyi fark eden vatandaşlar, durumu İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) bildirdi. Olay yerine gelen AFAD ekibi, yamaç temizleme çalışması için kentte bulunan dağcıların da yardımıyla kediyi sudan çıkartmak için çalışma başlattı.

Nehre düşen kedinin imdadına AFAD ekibi yetişti

Halatlarla Çoruh Nehri'ne inen ekip, yaklaşık yarım saatlik çalışmayla kediyi kurtardı. Kedi, sağlık kontrolü için Artvin Belediyesi Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde görevli veteriner hekime teslim edildi.

AA

Nehre düşen kedinin imdadına AFAD ekibi yetişti ile ilgili etiketler Artvin AFAD çoruh nehri kedi kurtarma operasyonu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.