Nehir temizleme çalışmaları faciayla sonuçlandı: 11 öğrenci hayatını kaybetti

Endonezya’nın Batı Java eyaletinde nehir temizleme çalışmalarına katılan 11 öğrenci boğularak hayatını kaybetti. Bandung Arama ve Kurtarma Ofisi Şefi Deden Ridwansyah, olayın gerçekleştiği gün havanın güzel olduğunu ve taşkın tehlikesinin bulunmadığını, suya düşen çocukların el ele tutuştukları için kurtarılamadığını söyledi.

Endonezya'nın Batı Java Eyaletinde Cileueur Nehri’ni temizleme çalışmaları faciayla sonuçlandı. Yetkililer, temizlik çalışmalarına katılan 150 öğrenciden 21'inin suya düştüğünü bildirdi. Çevredeki sakinler ve bir kurtarma ekibi, 10 öğrenciyi sudan çıkarmayı başarırken, 11 çocuk boğularak hayatını kaybetti.

Nehir temizleme çalışmaları faciayla sonuçlandı: 11 öğrenci hayatını kaybetti


'EL ELE TUTUŞTUKLARI İÇİN KURTARILAMADILAR'

Bandung Arama ve Kurtarma Ofisinden Deden Ridwansyah, "Hava güzeldi ve ani bir sel olmadı. Boğulan çocuklar birbirlerinin ellerini tutuyorlardı. Biri kaydı, diğerleri de arkasından düştü” ifadelerini kullandı.

Çevredekiler ve kurtarma ekiplerinin çalışmalarıyla öğrencilerin 10’u sudan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Nehir temizleme çalışmaları faciayla sonuçlandı: 11 öğrenci hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Endonezya Cileueur Nehri

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.