Negredo'nun eşi küfür etti!

Beşiktaşlı Alvaro Negredo'nun eşi, taraftarın "İspanya'ya dönün yoksa Fikret Başkan sizi Çin'e gönderir" yorumuna sinirlenince cevap olarak küfürle karşılık verdi.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Başakşehir'e 1-0 yenilerek şampiyonluk yarışında önemli yara aldı.

Beşiktaş'ın yıldız forveti Alvaro Negredo'nun eşi Amparo Moreno ise sakatlık yaşayan eşinin maçta çekilmiş bir fotoğrafını Instagram'da paylaştı.

NEGREDO'NUN EŞİNİ KIZDIRDI

Amparo'nun takipçilerinden biri ise "3-5 maç yok 1 maçı kurtarıyor. yine 3-4 maç yok yine 1 maçı kurtarıyor. Böyle olmaz siz bavulları toplayıp İspanya'ya geri dönün en iyisi, gitmezseniz lig sonunda 'Fiko Başkan' Çin'e gönderir benden demesi" yorumunu yaptı.

Paylaşıma gelen yüzlerce yorum arasından bu yoruma oldukça sinirlenen Negredo'nun eşi bu yoruma yanıt olarak "Seni küçük beyinli, s... git" yazdı.

besiktasli-negredo-nun-esi-taraftarin-yorumuna-10671919_7510_m

Negredo'nun eşi küfür etti! ile ilgili etiketler Beşiktaş küfür negredo eşi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.