"Negredo eğer gittiyse..."

Havalimanında görüntülenen ve Beşiktaş'tan ayrıldığına yönelik açıklamalar yapan Negredo ile ilgili Beşiktaş Başkanı Fikret Orman şaşırtan açıklamalarda bulundu. Negredo'nun transferi konusunda bir bilgisi olmadığını söyledi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, takımdan ayrılıması gündemde olan Alvaro Negredo ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Negredo’nun bugün Suudi Arabistan’a gitmesiyle ilgili bilgi sahibi olmadığını söyleyen Orman, "Ben Beşiktaş Kulübü’nün başkanıyım. Şu ana kadar Negredo’nun ne nereye gittiğinin bilgisi ne de transferiyle ilgi bilgi gelmedi. Bir yere gittiyse kulübün onayı olmadan olamaz. Bugün izin günüyse bir yere gitmiştir. Eğer Beşiktaş’a teşekkür ettiyse, inşallah iyi bir bonservis bedeli getirir ve biz de ona teşekkür ederiz. Ama eğer habersiz gittiyse ceza veririz. Beşiktaş Kulübü’ne gelen herhangi bir teklif yok. Bu sadece bugün konuşulmuyor. Futbolun içinde olan şeyler bunlar. Vida olayı yaşadık. 25 milyon Euro’lar, 40 milyon Euro’lar konuşuldu. Eğer şu anda Negredo’yla alakalı bir şey gelirse biz de değerlendiririz. Ama benim ve yönetim kurulunun önüne herhangi bir şey gelmedi şu ana kadar" diyerek herhangi bir transferin söz konusu olmadığını söyledi.

FİKRET ORMAN'DAN FATİH TERİM'E DESTEK

Fikret Orman fikstür tartışmalarında Fatih Terim'e destek çıkarak, "Fatih Terim'in federasyon, yayıncı kuruluş ve biz konuşarak yapıyoruz maç programını demesinde 'biz' dediği tüm kulüpler. Kulüpler olarak beraber konuşuyoruz, istişare yapıyoruz maç programı için." dedi

"Negredo eğer gittiyse..." ile ilgili etiketler Beşiktaş negredo
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.