Negredo çıldırdı! Yedek kulübesinde...

Beşiktaş'ın İspanyol forveti Negredo, Trabzonspor maçının 58. dakikasında oyundan alınmasına, yedek kulübesini tekmeleyerek tepki verdi.

Süper Lig'in 7. haftasında oynanan Trabzonspor karşılaşmasına ilk 11'de başlayan Beşiktaşlı Negredo, bu maçta da golle tanışamadı. Oyunun yaklaşık 3'te 2'lik bölümünde sahada kalan İspanyol forvet, 58. dakikada forma numarasını değişiklik tabelasında görünce büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Başını iki yana sallayarak saha kenarına gelen tecrübeli oyuncu, kendisinin yerine oyuna giren Cenk Tosun'a sarıldıktan sonra yedek kulübesinde kendisine tebrik etmek isteyenlerin ellerini tersledi.

32 yaşındaki futbolcunun tansiyonu, yedek kulübesine geldiğinde daha da yükseldi. Koltukları tekmeleyen ve su şişelerini yerlere atan Negredo'nun tepkisini kendi performansına mı, yoksa oyundan alınmasına mı gösterdiği tam olarak anlaşılamadı.

dsfsdfAsdf

Öyle ki, bu olaydan saniyeler sonra Lens, Beşiktaş'ı 2-1 öne geçirirken, Negredo'da da biraz önceki sinirinden arınmış olarak golü kutlayanlar arasındaydı.

Bu sezon 11 karşılaşmada forma şansı bulan Negredo, henüz ağları havalandırma başarısı gösteremedi.

Negredo çıldırdı! Yedek kulübesinde... ile ilgili etiketler Beşiktaş negredo tekmeledi yedek kulübesi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.