Negredo: Beşiktaş her zaman kalbimde bir sızı

Alvaro Negredo: "Beşiktaş'tan istemeye istemeye ayrıldım. Beşiktaş her zaman kalbimde bir sızı... Kalbimdeki bu sızının sebebi şampiyonluk yaşayamamış olmam. Bunu gerçekten çok istermiştim. Ailemle Türkiye'de geçirdiğimiz o güzel seneyi daha da güzel hatırlamak adına şampiyonluk çok güzel bir anı olurdu."

Beşiktaş'ın 2017 yazında kadrosuna kattığı ve 1 sezon Siyah-Beyazlı formayla mücadele eden İspanyol santrfor Alvaro Negredo, Türkiye'de şampiyonluk yaşayamamanın kendisi için hep bir üzüntü olduğunu söyledi.

La Liga'da Cadiz forması giyen 35 yaşındaki golcü, "Türkiye'deki tecrübem çok güzeldi ama biraz kısaydı. İstediğim gibi verim alamadım. İstediğim kadar iyi oynayamadım. Bir sene çok kısa bir zaman, süreklilik yakalayamadım. Aynı zamanda kulüp ekonomik olarak zor bir dönemden geçiyordu ve ben kulübü daha fazla kötü etkilemek istemiyordum. Böylece ayrılık kararını aldım ama Beşiktaş her zaman kalbimde bir sızı. Kalbimdeki bu sızının sebebi  Beşiktaş'la bir şampiyonluk yaşayamamış olmam. Beşiktaş'ta şampiyonluk yaşamayı gerçekten çok isterdim. Ailemle Türkiye'de geçirdiğimiz o güzel seneyi daha da güzel hatırlamak adına şampiyonluk çok güzel bir anı olurdu. Beşiktaş'ta çok huzurlu ve çok  mutluydum. Beşiktaş, her zaman kalbimde taşıdığım bir kulüp olacaktır. Çünkü bana gerçekten büyük sevgiyle yaklaştılar" dedi.

Negredo: Beşiktaş her zaman kalbimde bir sızı

Beşiktaş'ın bu sezon ligdeki durumuyla ilgili de bilgisi olduğunu aktaran deneyimli golcü, "Beşiktaş taraftarlarına da söylemek istediğim şu, umarım bu sene o şampiyonluğu yaşarlar. Şu anda ligin zirvesindeler ve rekabeti sürdürüyorlar. Zamanında ben öyle bir mutluluk yaşayamadıysam bile onların bu sene o heyecanı ve mutluluğu yaşamalarını diliyorum." ifadelerini kullandı. 

Alvaro Negredo, "Kariyerinde oynadığın en zor lig hangisiydi?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:

"Dünyanın en iyi oyuncusu olduğunu düşündüğüm Messi'nin İspanya'da olması ve zamanında Cristiano'nun varlığı nedeniyle benim için en zor lig İspanya Ligi oldu. Premier Lig'in hakkını yememek gerek, çok büyük oyuncular var. City'deki dönemimde asıl zorluk maç sayısından kaynaklanıyordu. Bir kupada finale ulaşıyordunuz, başka bir kupada çeyrek finali oynuyordunuz. Bütün sene aslında bir rekabet içindeydiniz. Bu tabii belirli bir noktadan sonra çok uzun geliyor. Buna rağmen o dönem City hedeflerine ulaşmıştı." 

Bu sezon La Liga'da 24 maçta 7 gol, 3 asistle oynayan Alvaro Negredo, Cadiz'in Real Madrid ve Barcelona galibiyetlerinin mimarı olmuştu.

Beşiktaş'taki 2. sezonunda başkan Fikret Orman'la para konusunda anlaşamayıp Dubai'nin yolunu tutan yıldız isim 2017-18 sezonunda Galatasaray deplasmanında atamadığı o golle hatırlanıyor. Karşı karşıya pozisyonda Muslera'nın üzerinden aşırmak isteyen "Matador" lakaplı İspanyol, golü kaçırınca şampiyonluk da Galatasaray'a gitmişti.

Negredo: Beşiktaş her zaman kalbimde bir sızı ile ilgili etiketler Beşiktaş alvaro negredo
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.