'Negatifiz' diyen Burcu Biricik kuralları umursamadı

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında uygulanan kısıtlamaları hiçe sayan ünlüler arasına oyuncu Burcu Biricik de eklendi. Bir mekan çıkışında basın mensuplarına yakalanan Biricik, ''HES kodumuzla giriş yaptık'' diyerek kendisini savundu.

Son olarak TV8 ekranlarına gelen Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakterine hayat veren oyuncu Burcu Biricik, önceki akşam Cihangir'deydi.

Günaydın'ın haberine göre: İki kız arkadaşıyla misafirliğe geldiğini belirten Biricik, "Eşiniz Emre Yetkin neden yanınızda değil?" diye soran gazetecilere "Kız kıza çıktık bugün" diye yanıt verdi.

"HES KODUMUZLA GİRİŞ YAPTIK"

Biricik ve arkadaşları, ilerleyen saatlerde bir mekandan çıkarken görüntülendi. Grup, pandemi yasakları gereği müşteri kabul edilmemesi gereken yerde, sokağa çıkma yasağını da dikkate almayarak 23.00'a kadar kaldı. Oyuncu, bunun hatırlatılması üzerine "HES kodumuzla giriş yaptık" diyerek şaşırtan bir cevap verdi.

'Negatifiz' diyen Burcu Biricik kuralları umursamadı

'ŞAKA YAPTIM'

Ancak sonra ünlü oyuncu, şaka yaptığını belirterek "Hepimiz test yaptırdık, negatif olduğumuz için gönül rahatlığıyla bir araya geldik" dedi.

'Negatifiz' diyen Burcu Biricik kuralları umursamadı - Resim : 2

Pandemi kurallarını hiçe sayan ünlü isimlere her geçen gün yenileri eklenirken; geçtiğimiz günlerde oyuncu Şevval Sam ile annesi Leman Sam da Cihangir'deki evinin altında bulunan bir mekanda annesyemek yerken yakalanmıştı.

'Negatifiz' diyen Burcu Biricik kuralları umursamadı - Resim : 3

Sürekli maskesiz kameralara yakalanan Kaya Çilingiroğu'na son olarak neden maske takmadığı sorulunca "Siz bana karışmayın" diye cevap vermişti.

'Negatifiz' diyen Burcu Biricik kuralları umursamadı - Resim : 4

Salgın nedeniyle psikolojisinin bozulduğunu ve bu nedenle tedavi gördüğünü açıklayan oyuncu Ekin Türkmen'in maskesini boynunda taşıması eleştirilmişti.

'Negatifiz' diyen Burcu Biricik kuralları umursamadı - Resim : 5

 

'Negatifiz' diyen Burcu Biricik kuralları umursamadı ile ilgili etiketler Burcu Biricik TV8 Kırmızı oda
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.