Nefesler tutulmuştu... 33 saat sonra ikiz kardeşten sevindirici haber geldi

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem sonrasında 10 ilide etkisi altına aldı. Bir çok yerde yıkımlara sebep olan bu depremler bütün ülkeyi yasa boğdu. En çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da büyük bir hızla arama-kurtarma çalışmaları devam ediyor. 33 saat önce ikiz bebeklerden Azra kurtulmuştu, 33 saat süren çalışmalar sonrası ikiz kardeşi Arya'ya kavuştu.

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem 10 ilde etkisini gösterdi. En çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da arama-kurtarma çalışmaları hızla devam ediyor. Tekirdağ AFAD ekibi enkaz altından gelen sesler sonrası orda arama çalışmasını yoğunlaştırmaya başladılar. Sabah 04:00 sularında başlayan bu arama - kurtarma çalışması 33 saat sonra yani 13.15’te bebek Arya'a ulaşmaları ile son buldu. Bebek Arya'nın ikizi olduğu ortaya çıktı ve ikizine kavuştu.

Nefesler tutulmuştu... 33 saat sonra ikiz kardeşten sevindirici haber geldi ile ilgili etiketler Hatay deprem AFAD

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.