Nefesler tutuldu... İstanbullu Gelin yeni sezonuyla Eylül'de Star Tv'de! / VİDEO

Başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver’in yer aldığı İstanbullu Gelin Dizisi'nin 2. sezonunun başlayacağı tarih belli oldu. Star TV'nin sevilen dizisi 2. sezonuna yeni isimlerle adım atıyor. Dizide Tamer Levent ve Murat Aygen sürpriz rollerle izleyicileriyle buluşacak. Peki İstanbullu Gelin ikinci sezonu ne zaman başlıyor? İşte o tarih...

Star Tv’nin her cuma akşamı ilgiyle izlenen dizisi İstanbullu Gelin kadrosuna iki yeni oyuncu daha katılıyor. Usta isimlerin İstanbullu Gelin’e yeni heyecanlar katacağı düşünülüyor. Dizinin 2. sezonu ne zaman?

YENİ SEZON İLK BÖLÜM 22 EYLÜL CUMA GÜNÜ SAAT 20:00’DE

Dizinin izleyicilerini merakta bırakan sezon finalinde; havalimanında gördüğümüz Süreyya nereye gidiyor? Faruk'u affedecek mi? İhtiraslı aşkları bu sınavdan da geçebilecek mi?
Tüm bu sorular ve sabırsızlıkla beklenen cevaplarıyla İstanbullu Gelin, kadrosuna katılan yeni isimler ve heyecan yaratan yeni sezon hikayesiyle 22 Eylül Cuma 20.00 Star’da!

Nefesler tutuldu... İstanbullu Gelin yeni sezonuyla Eylül'de Star Tv'de! / VİDEO ile ilgili etiketler İstanbullu Gelin Aslı Enver Özcan Deniz 22 Eylül Star TV süreyya faruk yeni sezon
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.