Nefesler Tutuldu Camdaki Kız’da Neler Oluyor! Feride Nalan’a Neler Yapacak

Camdaki kız dizisi her perşembe akşamı Kanal D’de büyük bir ilgiyle izleniyor. Son bölümde de heyecan doruklardaydı. Sedat’ın uzatmalı sevgilisi Cana Nalan’ın annesi Feride’ye Sedat’la olan ilişkisini anlatıyor.

Camdaki kız dizisi her perşembe akşamı Kanal D’de büyük bir ilgiyle izleniyor. Son bölümde de heyecan doruklardaydı. Sedat’ın uzatmalı sevgilisi Cana Nalan’ın annesi Feride’ye Sedat’la olan ilişkisini anlatıyor.

Aslında Sedat bu ilişkiyi bitirmiş olsa da Cana bunu kabul etmiyor ve Nalan’la konuşmaya karar veriyor. Selen böyle bir şey yapmaması için Cana’yı uyarsa da Cana onu dinlemiyor. Sedat’ın babası Rafet bu durumu öğrenince vakit kaybetmeden Cana’nın evine gidiyor.

Bu sefer yumuşak konuşmayan Rafet Cana’yı tehdit ediyor. Düğünlerinin hazırlıklarını yakından görmek isteyen Sedat ve Nalan balo salonuna gidiyor. Burada ikisi arasında bir yakınlaşma oluyor. Her şey harika bir şekilde gelişirken Cana onlara kötü bir sürpriz hazırlıyor. Düğün yapılabilecek mi sorusu akılları karıştırıyor.

Nefesler Tutuldu Camdaki Kız’da Neler Oluyor! Feride Nalan’a Neler Yapacak

Ailesinin tek çocuğu olan el bebek gül bebek yetiştirilen Nalan yeni bölümlerde karşısına çıkacak sorunlarla nasıl baş edecek merak konusu oluyor. Çok iyi bir eğitim alan Nalan ailesinden pek te ilgi görmeden büyümüştü aradığı sevgi ve şefkati Sedat’ın ailesinde görebilecek mi acaba.

Feride Nalan’a Ne Yapacak

Geçtiğimiz bölümde Feride Nalan’a bazı karışımlar içirmişti bu yüzden Nalan zehirlenmişti. Sedat’la olan yakınlaşmasını gören Feride kızına çeşitli eziyetler yapmış hatta evden çıkmasını bile yasaklamıştı. Babası Adil Bey Nalan’ın vücudundaki kızarıklıkları fark ediyor. Bakalım yeni bölümde Feride’nin yaptığı anlaşılacak mı? Seyirci merakla bekliyor. Adil Bey bunu kızına kimin yaptığını araştırmaya başlıyor. Yeni bölümde Adil Bey ve Feride çok şiddetli bir tartışma yaşayacak belli ki. 

Nefesler Tutuldu Camdaki Kız’da Neler Oluyor! Feride Nalan’a Neler Yapacak - Resim : 2

Diğer tarafta Cana tehdidi devam ediyor. Sedat’ın Cana’yı reddetmesi onu deliye döndürüyor. Feride ile karşılaşan Cana hırsına yenik düşerek onunla konuşmaya karar veriyor. Tam da Sedat ve Nalan mutlu olma yolunda ilerlerken Cana’nın neler yapacağı her şeyi mahvedip etmeyeceği merak konusu oldu. Bakalım önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümde tüm bu sorulara cevap bulunacak mı?

Nefesler Tutuldu Camdaki Kız’da Neler Oluyor! Feride Nalan’a Neler Yapacak ile ilgili etiketler feride
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.