Nefes Nefese 8.bölüm fragmanı izle! 19 Eylül Nefes Nefese izle!

Star TV'de 7. bölümü ekrana gelen Nefes Nefese'nin aksiyon sahneleri ve heyecan dozu hiç azalmıyor. 7. bölümde; Annesine ulaşmak için canını tehlikeye atarak yola çıkan Rüya , kendini bir oyunun içinde bulur. Babası Ayaz Kıran tarafından tutulan sahte annenin tek görevi vardır: Rüya’yı Almanya’ya geri götürmek… Nefes Nefese 8.bölüm fragmanı izle! 19 Eylül Nefes Nefese izleme linki ve yepyeni görüntüler bu haberde...

Heyecan dolu aksiyon sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Nefes Nefese'nin 7. bölümü Star TV'de yayınlandı. Başrollerinde Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun’un yer aldığı dizide; Şebnem Hassanisoughi, Gülçin Santırcıoğlu, Caner Şahin, Ezgi Şenler, Macit Sonkan, Zeyno Eracar, Nik Xheliau, Deniz Hamzaoğlu, Sever Avcı, Hülya Duyar, İpek Ayaz Kortunç rol alıyor. Son bölümde Rüya, annesinin ilk kez görmenin heyecanını yaşarken Yusuf, Selma’nın yardımıyla kadının geçmişini araştırmaya başlar. Rüya'nın mutluluğuna rağmen Yusuf yavaş yavaş annenin kimliğine ulaşır. Nefes Nefese 8.bölüm fragmanı izle! 19 Eylül Nefes Nefese izleme linki, son bölümlerde yaşanan gelişmeler ve diziden yeni görüntüler haberimizde yer alıyor.

Nefes Nefese 8.bölüm fragmanı izle! 19 Eylül Nefes Nefese izle!

NEFES NEFES 7. BÖLÜM İZLE

NEFES NEFESE 8. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Nefes Nefese 8.bölüm fragmanı izle! 19 Eylül Nefes Nefese izle! - Resim : 2

NEFES NEFES 7. BÖLÜM ÖZETİ
Rüya, gerçek annesinin kim olduğunu öğrenebilecek mi?
Annesine ulaşmak için canını tehlikeye atarak yola çıkan Rüya , kendini bir oyunun içinde bulur. Babası Ayaz Kıran tarafından tutulan sahte annenin tek görevi vardır: Rüya’yı Almanya’ya geri götürmek…

Rüya, annesinin ilk kez görmenin heyecanını yaşarken Yusuf ,Selma’nın yardımıyla kadının geçmişini araştırmaya başlar. Rüya'nın mutluluğuna rağmen Yusuf yavaş yavaş annenin kimliğine ulaşır.

Bu sırada Alacanlara nihayet evdeki hainle ilgili bir bilgi ulaşmış, Salih ve Mercan hainle ilgili bilgi olduğu söylenen CD’yi eve getirmiştir. Şimdi her ikisi de Yusuf'a teslim ettikleri CD’de ne olduğunu öğrenmenin derdindedir.

Attıkları her adımda Atmaca’yı enselerinde hisseden Yasin ve Boran’ın kaçmaktan başka çaresi yoktur. Ancak Boran, Rüya’yı bırakmak istememektedir. Çaresiz kalan Yasin’in yapacağı tek şey vardır: Rüya’dan kurtulmak. Bu sırada sahte anne oyunuyla geçmişin hesabını kapattığını düşünen Atmaca'nın Sultan’la yolları kesişir. Rüya, babasının kendisine oynadığı oyunları anlayacak mı?

Nefes Nefese 8.bölüm fragmanı izle! 19 Eylül Nefes Nefese izle! - Resim : 3


NEFES NEFESE 6. BÖLÜM ÖZETİ
Rüya annesini bulabilecek mi?
Rüya büyük bir yol ayrımının eşiğindedir: Ya babasına boyun eğip Berlin’e geri dönecek, ya da annesini bulmak için Yusuf’un yanında kalacaktır.

Bu sırada Şakir Ağa hayati tehlikeyi atlatmış ama sakat kalmıştır. Hastaneden eve döndüğünde çiftlikteki herkes onu rahat ettirmek için çırpınır.

Mercan ve Salih ise çiftlikteki hainin kim olduğunu bildiğini söyleyen gizemli bir kadının peşine düşer. Hikayenin başladığı gün Şakir Ağa ile buluşan bu gizemli kadın aile ile ilgili bazı önemli sırları bilmektedir. Haini öğrenmek için girdikleri bu macera Mercan’ın bazı gerçeklerle yüzleşmesine yol açar.

Rüya havaalanına kadar gelip ona kal diyen Yusuf'u dinleyecek mi? Atmaca, Rüya’nın annesini bulmasını engelleyebilecek mi? Yoksa planları ters tepip sonunda anne kızın kavuşmasına mı yol açacaktır?

 

Nefes Nefese 8.bölüm fragmanı izle! 19 Eylül Nefes Nefese izle! - Resim : 4
NEFES NEFESE 5. BÖLÜM ÖZETİ
Alacanlar çiftliğine baskın emrini vermiş olan Atmaca (Uğur Yücel) kızı Rüya’nın (Melisa Şenolsun) orada olduğunu öğrense de artık çok geç kalmıştır. Kan dökülmesine engel olamaz. Çiftlikte patlayan silahlar büyük acılara sebep olacaktır

Atmaca, emrine karşı gelen Yasin’i ele geçirir. Ancak Boran(Nik Xhelillah), komutanını kurtarabilmek için her türlü tehlikeyi göze almaya hazırdır.

Saldırıyı Atmaca’nın adamlarının yaptığından emin olan Yusuf (Şükrü Özyıldız), Selma’nın itirazlarına rağmen intikamını almaya kararlıdır.

Yusuf, Atmaca’yı bulabilmek için çırpınırken sonunda onunla yüz yüze gelir. Atmaca kendini Rüya’nın babası Ayaz Kıran olarak tanıtır. Kızını Almanya’ya geri götürmek için gelmiştir.

Yusuf, Atmaca’nın adamlarından birine ulaşır ve peşine düşer. Artık Atmaca’yı yakalaması an meselesidir. Bilmediği şey ise Atmaca’nın tuzağına doğru ilerlediğidir.

Atmaca her işine taş koyan ve sürekli peşinde olan Yusuf’a bir ders verecektir.

Diğer yandan Selma da Atmaca’nın izini bulmayı başarmıştır. Atmaca’nın planları alt üst olmak üzeredir.

Yusuf, Atmaca’nın tuzağına düşecek mi? Yoksa Atmaca’yı köşeye sıkıştırıp onun aslında Rüya’nın babası olduğunu anlayacak mı? Rüya, Yusuf’u geride bırakıp Almanya’ya dönecek mi?

Nefes Nefese 8.bölüm fragmanı izle! 19 Eylül Nefes Nefese izle! - Resim : 5

NEFES NEFESE DİZİSİ KONUSU
Çekimleri Adana ve Antakya’da devam eden Nefes Nefese, Berlin'de, babası Ayaz Kıran'la (Uğur Yücel) sakin bir hayat süren Rüya'nın (Melisa Şenolsun) bir gün hiç görmediği annesinin Suriye'de olduğunu öğrenmesiyle başlıyor. Annesinin hayatta olduğunu öğrenen Rüya için işgal altındaki köye girmenin tek yolu Boran'la (Nick Xhelilaj) sahte bir evlilik yapmak. O güne kadar babasının dizinin dibinden ayrılmayan Rüya bu tehlikeli yolculuğa çıkmayı kafasına koyar. Ve yolu, altı yıl sonra ilk kez evine dönen Yusuf'la (Şükrü Özyıldız) kesişir. Suriye'deki annesini ararken Antakya'da kalabalık bir ailenin ve bambaşka bir maceranın içinde bulur kendini. İçine düştüğü tehlikeli maceranın baş mimarı, karanlık yönünü hiç bilmediği Atmaca lakaplı babasıdır.

NEFES NEFESE DİZİSİ OYUNCULARI
Başrollerinde Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun’un yer aldığı, başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Nefes Nefese’de; Şebnem Hassanisoughi, Caner Şahin, Ezgi Şenler, Gülçin Şantırcıoğlu, Nik Xheliau, Zeyno Eracar, Macit Sonkan, Deniz Hamzaoğlu, Sezer Avcı, Hülya Duyar, Serkan Genç, Mehmet Akif Özdemir, Yelda Püsküllü, Nur Güven, Seçkin Şahin, İpek Ayaz Kortunç, Zeynep Anacan, Pınar Erincin, Burak Zereyalp, Doğukaan Uğurlugülbüken, Derin Oflaz, Asil Yıldırım rol alıyor.

Nefes Nefese 8.bölüm fragmanı izle! 19 Eylül Nefes Nefese izle! ile ilgili etiketler Nefes Nefese 8.bölüm fragmanı izle 19 eylül nefes nefese son bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.