Nefes Nefese 4. bölüm izle! Nefes Nefese 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Star TV'nin heyecan ve aksiyon dolu dizisi Nefes Nefese'nin 4. bölümü ekrana geldi. Uğur Yücel'in ustalığını konuşturduğu dizinin 4. bölümünde Alacanlar Çiftliği’ndeki herkes büyük bir umutla Şakir Ağa’nın kurtarılmasını beklemektedir. Ancak Yusuf büyük bir ikilem içindedir. Babasını kurtarabilmek için Rüya’yı, Boran’ın ellerine teslim etmek zorundadır. Nefes Nefese 4. bölüm izle! Nefes Nefese 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni görüntüler ve gelişmeler bu haberde...

Her hafta heyecan ve başarı çıtasını yükselten Nefes Nefese dizisi 4. bölümü ile Star TV'de yayınlandı. Alacan ailesi kaçıp gidecek midir? Yoksa kendi topraklarını Atmaca’ya karşı savunmaya devam mı edeceklerdir? Selma, Atmaca’yı yakalamak için bir plan yapar. Kılık değiştirip zümrüdün kendisinde olduğu haberini tüm Antakya’ya yayar. Bu haber kısa süre içinde Atmaca’ya ulaşır. Selma, Atmaca’yı tuzağına çekip onu tutuklamayı başarabilecek midir? Kızına bir türlü ulaşamadığı için gittikçe endişelenen Atmaca, Rüya’nın aslında burnunun dibinde olduğundan habersizdir. Zümrüdün kaybolmasına sebep olan kızın ölüm emrini verirken aslında namlunun ucunda kendi kızı Rüya vardır. Nefes Nefese 4. bölüm izle!  Nefes Nefese 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Gelişmelerin ve yepyeni görüntülerin yanı sıra son bölüm ve tanıtım videolarını da haberimizde bulabilirsiniz.

Nefes Nefese 4. bölüm izle! Nefes Nefese 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

4. BÖLÜM KONUSU
Alacanlar Çiftliği’ndeki herkes büyük bir umutla Şakir Ağa’nın kurtarılmasını beklemektedir.

Ancak Yusuf (Şükrü Özyıldız) büyük bir ikilem içindedir. Babasını kurtarabilmek için Rüya’yı (Melisa Şenolsun) Boran’ın (Nik Xhelillah) ellerine teslim etmek zorundadır.

Boran ve Yasin hem Rüya’yı hem de zümrüdü ele geçireceklerini düşünürlerken onları bekleyen kötü sürprizden habersizdirler.

Zümrüdü geri almak için her şeyi yapmaya hazır olan Atmaca (Uğur Yücel), Boran ve Yasin’i gözden çıkarır.

Nefes Nefese 4. bölüm izle! Nefes Nefese 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 2

Yusuf’un ve Şakir Ağa’nın çiftliğe dönüşü sevinçle karşılanır. Herkes artık hayatlarının normale döneceğini düşünürken gelen bir telefonla her şey alt üst olur.

Ailesini daha fazla tehlikeye atmak istemeyen Şakir Ağa, Antakya’dan taşınmaya karar verir. Çiftliktekiler telaşla toplanırken yerinden kıpırdamayan bir kişi vardır. Şakir Ağa’nın eşi Afet...

Alacan ailesi kaçıp gidecek midir? Yoksa kendi topraklarını Atmaca’ya karşı savunmaya devam mı edeceklerdir?

Selma, Atmaca’yı yakalamak için bir plan yapar. Kılık değiştirip zümrüdün kendisinde olduğu haberini tüm Antakya’ya yayar. Bu haber kısa süre içinde Atmaca’ya ulaşır.

Selma, Atmaca’yı tuzağına çekip onu tutuklamayı başarabilecek midir?

Kızına bir türlü ulaşamadığı için gittikçe endişelenen Atmaca, Rüya’nın aslında burnunun dibinde olduğundan habersizdir. Zümrüdün kaybolmasına sebep olan kızın ölüm emrini verirken aslında namlunun ucunda kendi kızı Rüya vardır.

NEFES NEFESE 4. BÖLÜM İZLE

NEFES NEFESE 5. BÖLÜM FRAGMANI

Nefes Nefese 4. bölüm izle! Nefes Nefese 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 3


NEFES NEFESE 3. BÖLÜM KONUSU
Rüya'ya (Melisa Şenolsun) karşılık babasını kurtarmak için anlaşan Yusuf'u (Şükrü Özyıldız) evde kötü bir sürpriz beklemektedir: Rüya onu hapsettiği odanın kapısını açmış ve evden kaçmıştır.

Takas için söz verdiği saate kadar Rüya'yı bulmak zorunda olan Yusuf yollara düşer. Antakya'yı karış karış arayıp Rüya'yı bulacaktır.

Bu arada Rüya Suriye'deki Boran'a (NikXhelilaj) ulaşmış, annesini bulabilmek için kaçak bir arabayla karşıya geçmek için sözleşmiştir.

Rüya ve Yusuf arasında zamana karşı bir yarış başlar: Yusuf Rüya Suriye'ye geçmeden onu yakalamalı, takasa götürmelidir. Rüya'nın hapis tutulduğu odaya gelip anahtarı kapının üzerinde bulan Alacanların evinde herkes birbirine aynı soruyu sorar: Anahtarı Rüya'ya kim verdi? Alacan ailesi evdeki haini ararken, apar topar Antakya'ya gelen Atmaca (Uğur Yücel) ise zümrütü alan ikinci kızın, Antakya'da olduğunu bilmediği kendi kızı Rüya'nın peşindedir.

Nefes Nefese 4. bölüm izle! Nefes Nefese 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 4

NEFES NEFESE 2. BÖLÜM KONUSU
Annesini bulmak için Berlin'den Suriye'ye doğru yola çıkan Rüya (Melisa Şenolsun), Antakya sınırında ateş altında kalır. Rüya, çatışmanın iyice alevlendiği sırada, Yusuf Alacan (Şükrü Özyıldız) tarafından rehin alınır. O gün bir arazi meselesi yüzünden kaçırılan babasını kurtarmak için sınıra gelmiş olan Yusuf, can havliyle plan yapmıştır: Babasına karşılık, onlardan biri saydığı Rüya!

Rüya'yı evine getirip hapsetmesiyle birlikte takas pazarlıkları başlar.
Rüya'nın çantasında onu sınıra getiren Nigar'ın verdiği telefon, telefonun içinde de Atmaca lakaplı uluslararası tarihi eser kaçakçısı Ayaz Kıran'ın (Uğur Yücel) Berlin'den yolladığı zümrüt bulunmaktadır.

Zümrüt’ün kaybolduğunu öğrenen Atmaca Antakya'ya gelir. Telefonu taşıyan kızı aramaya başlar. Bilmediği, aradığı kızın kendi kızı olduğudur!

Yusuf babasının, Rüya onu rehin alan Yusuf'tan kaçmanın, Atmaca da zümrüte ulaşmanın peşindedir.

Yusuf sonunda babasını rehin tutanlarla bağlantı kurar ve anlaşma yapar:

Rüya’yı verip babasını alacaktır.

Ancak eve geldiğinde onu kötü bir sürpriz beklemektedir.

Nefes Nefese 4. bölüm izle! Nefes Nefese 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 5

NEFES NEFESE 1. BÖLÜM KONUSU
Rüya Kıran (Melisa Şenolsun) o sabah Berlin'deki evinden Suriye'ye doğru yola çıktığında ölümü çoktan göze almıştır.

Aynı sabah, “bir daha dönmem,” diyerek ailesini terk eden Yusuf Alacan'ın (Şükrü Özyıldız) altı yıl sonra ilk kez Antakya'ya, baba evine döneceği gündür.

Yine o gün, Yusufların arazisinden Suriye'ye geçmeye çalışan kaçak bir konvoy yakalanmış, Mit görevlisi Selma Çelik (Şebnem Hassanisoughi) Atmaca lakaplı uluslararası büyük bir kaçakçının peşine düşmüştür. O akşam Yusuf ve Rüya'nın yolları Suriye sınırında çakışır.

Rüya karşıya geçebilmek için Boran'la (Nik Xhelilaj) buluşmaya, Yusuf ise arazideki sorun yüzünden kaçırılan babasını kurtarmaya gelmiştir. Yusuf'un tetiği çekmesiyle birlikte kıyamet kopar. Boran Yusuf'un babasını, Yusuf ise babasına karşılık Rüya'yı rehin alır. İkisinin de bilmediği, konvoyun sahibi Atmaca lakaplı uluslararası kaçakçının, Berlin'de çok sevilen bir lokantacı olan Rüya'nın babası Ayaz Kıran (Uğur Yücel) olduğudur.

NEFES NEFESE DİZİSİ KONUSU
Çekimleri Adana ve Antakya’da devam eden Nefes Nefese, Berlin'de, babası Ayaz Kıran'la (Uğur Yücel) sakin bir hayat süren Rüya'nın (Melisa Şenolsun) bir gün hiç görmediği annesinin Suriye'de olduğunu öğrenmesiyle başlıyor. Annesinin hayatta olduğunu öğrenen Rüya için işgal altındaki köye girmenin tek yolu Boran'la (Nick Xhelilaj) sahte bir evlilik yapmak. O güne kadar babasının dizinin dibinden ayrılmayan Rüya bu tehlikeli yolculuğa çıkmayı kafasına koyar. Ve yolu, altı yıl sonra ilk kez evine dönen Yusuf'la (Şükrü Özyıldız) kesişir. Suriye'deki annesini ararken Antakya'da kalabalık bir ailenin ve bambaşka bir maceranın içinde bulur kendini. İçine düştüğü tehlikeli maceranın baş mimarı, karanlık yönünü hiç bilmediği Atmaca lakaplı babasıdır.

Nefes Nefese 4. bölüm izle! Nefes Nefese 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? - Resim : 6

NEFES NEFESE DİZİSİ OYUNCULARI
Başrollerinde Uğur Yücel, Şükrü Özyıldız, Melisa Şenolsun’un yer aldığı, başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Nefes Nefese’de; Şebnem Hassanisoughi, Caner Şahin, Ezgi Şenler, Gülçin Şantırcıoğlu, Nik Xheliau, Zeyno Eracar, Macit Sonkan, Deniz Hamzaoğlu, Sezer Avcı, Hülya Duyar, Serkan Genç, Mehmet Akif Özdemir, Yelda Püsküllü, Nur Güven, Seçkin Şahin, İpek Ayaz Kortunç, Zeynep Anacan, Pınar Erincin, Burak Zereyalp, Doğukaan Uğurlugülbüken, Derin Oflaz, Asil Yıldırım rol alıyor.

Şükrü Özyıldız (Yusuf);
18 Şubat 1988 İzmir doğumlu oyuncu Ege Üniversitesi’nde İşletme bölümünü kazanmış daha sonra Erasmus’la Portekiz’e giderek eğitimini orada tamamlamıştır. Daha önceden Derin Sular, Uçurum, Benim Hala Umudum Var, Ulan İstanbul, Şeref Meselesi, Tatlı Küçük Yalancılar ve Çoban Yıldızı’nda rol almıştır.

Melisa Şenolsun (Rüya);
24 Eylül 1996 İzmir doğumlu genç oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü öğrencisidir. Profesyonel oyunculuk hayatına Tatlı Küçük Yalancılar ile başlamış akabinde Kiralık Aşk ve Umuda Kelepçe Vurulmaz’ın kadrosunda yer almıştır.

Uğur Yücel (Atmaca Ayaz Kıran);
1 Ocak 1957 Kars doğumlu oyuncu İstanbul Belediye Konservatuvarı’de Tiyatro eğitimi almıştır. En son İçerde dizisinde rol alan usta oyuncu daha evvel Familya, Aramızda Kalsın, Canım Ailem, Hırsız Polis, Aziz Ahmet ve Süper Baba’nın kadrosunda yer almıştır.

Nik Xhelilaj (Boran);
5 Mart 1983 Arnavutluk Tirana doğumlu oyuncu Tiran Güzel Sanatlar Fakültesi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. 2010 yılından beri ülkemizde setlerde olan başarılı oyuncu Kayıp Şehir, Üç Yol, Her Sevda Bir Veda, Zer ve Payitaht Abdülhamid gibi projelerde rol almıştır.

Ezgi Şenler;
11 Şubat 1993 Ankara doğumlu oyuncu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Modern Dans Bölümü mezunudur. Daha önceden Bodrum Masalı’nda rol almıştır.

Gülçin Santırcıoğlu;
1 Ocak 1977 İzmir doğumlu oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuarı Sahne Sanatları Opera Şan Bölümü mezunudur. Daha önceden Gülpare, Elveda Rumeli, Yumurta, İki Çizgi, Ev, Doktorlar, Memlekette Demokrasi Var, Bir Çocuk Sevdim, Osmanlı Tokadı, Kara Ekmek, Oyun Bozan ve Diriliş Ertuğrul gibi projelerde rol almıştır.

Caner Şahin;
1 Ocak 1992 İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Genç oyuncu daha önceden Babam ve Ailesi ile Tutsak dizilerinde rol almıştır.

Şebnem Hassanisoughi;
7 Aralık 1985 İstanbul doğumlu oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Ana Sanat Dalı mezunudur. Başarılı oyuncu daha önceden Dantel, Kılıç Günü, Firar, Kayıp Şehir, Tatar Ramazan, Bana Hicran De, Poyraz Karayel ve Vatanım Sensin’in kadrosunda yer almıştır.

Deniz Hamzaoğlu;
27 Kasım 1979 İstanbul doğumlu oyuncu daha önceden Karadayı, Durak, Hayat Şarkısı ve Marlon gibi projelerde rol almıştır.

Zeyno Eracar;
5 Aralık 1970 İstanbul doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. En son Kara Sevda’nın kadrosunda rol alan deneyimli oyuncu daha önceden Zeyrek ile Çeyrek, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Hakkını Helal Et, İki Aile ve Zerda gibi dizi projelerinde rol almıştır.

Macit Sonkan;
1 Ocak 1953 İzmir doğumlu oyuncu Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro ve Oyunculuk Bölümü mezunudur. En son Deli Gönül’de izlediğimiz deneyimli oyuncu daha önceden Aşktan Kaçılmaz, Reis, Aşk Bir Hayal, Ezo Gelin, Bir Aşk Hikayesi ve Deli Yürek’in kadrosunda yer almıştır.

Sezer Avcı;
1982 İstanbul doğumlu oyuncu Akademi 35 Buçuk Sanat Evi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. Başarılı oyuncu daha önceden yine Uğur Yücel’le kameralar karşısına geçtiği Familya dizisinde rol almıştır.

Hülya Duyar;
26 Haziran 1970 Sivas doğumlu oyuncu tiyatroya kuaför ve makyaj sanatçısı olarak adım atmıştır. Daha sonra oyunculuk deneyimi yaşayan başarılı oyuncu Evlat Kokusu, Karagül, Bizim Yenge, Gönülçelen ve Bir Bulut Olsam gibi dizi projelerinde rol almıştır.

Serkan Genç;
2 Temmuz 1980 Antakya doğumlu oyuncu Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha çok sinema filmlerinde rol alan deneyimli oyuncu daha önceden İffet, Uygun Adım Aşk, Kollama, Korkusuzlar, Arka Sıradakiler, Kırık Kanatlar, Güz Yangını ve Büyük Buluşma’nın kadrosunda yer almıştır.

Pınar Erincin;
18 Şubat 1983 Almanya doğumlu Türk oyuncu daha önceden Paramparça, Güldünya, Nisan Balığı, Koru Kendini Bilekler Zamanı gibi dizi ve sinema filmi projelerinde rol almıştır.

Nefes Nefese 4. bölüm izle! Nefes Nefese 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler startv Nefes Nefese 4. bölüm izle nefes nefese 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.