Nefes kesen uyuşturucu operasyonu! 5 kilometrelik kovalamaca sonucu yakalandı

Bursa'da düzenlenen nefes kesen "Eren" operasyonunda narkotik ekipleri, 5 kilometrelik kovalamaca sonucu aracı önünü keserek durdurdu. Şüpheli yaya olarak kaçmaya çalışırken yakalandı. Araçtan piyasa değeri 500 bin lira olan 5 kilogram metamfetamin çıktı.

İstanbul'dan Bursa'nın İnegöl ilçesine uyuşturucu sevkiyatı yapıldığı bilgisi üzerine İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik ekipleri harekete geçti.

Nefes kesen uyuşturucu operasyonu! 5 kilometrelik kovalamaca sonucu yakalandı

İnegöl’e giriş yapan kiralık 16 ADL 176 plakalı aracı takibe alan narkotik ekipleri, sürücüye dur ihtarında bulundu. Polisin dur ihtarına uymayan sürücü hızla kaçmaya başladı. Ekipler, 5 kilometrelik kovalamaca sonucu aracı önünü keserek durdurdu.

Nefes kesen uyuşturucu operasyonu! 5 kilometrelik kovalamaca sonucu yakalandı - Resim : 2

Durdurulan araçtan yaya olarak kaçmaya çalışan şüpheli Serkan Y. (41), yakalanarak etkisiz hale getirildi. Araçta yapılan aramada bagajda poşetler içerisinde piyasa değeri 500 bin lira olan 5 kilogram metamfetamin ele geçirildi. Zanlı gözaltına alınırken, "Eren" ismi verilen operasyon saniye saniye havadan görüntülendi. Zanlı çıkardığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA

Nefes kesen uyuşturucu operasyonu! 5 kilometrelik kovalamaca sonucu yakalandı ile ilgili etiketler Bursa uyuşturucu operasyonu kovalamaca metamfetamin

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.