Nedim Şener'in haysiyet savaşı...

FETÖ ve Türkiye düşmanlarına karşı verdiği mücadele ile öne çıkan ünlü gazeteci, kendisini Sedat Peker'in önüne atmak isteyen linç çetelerine de rest çekti.

Hürriyet Gazetesi Yazarı Nedim Şener, ekranlarda, gazetedeki köşesinde ve sosyal medyada fikirlerini çekinmeden yazan, kavgaya tutuşan, lafını esirgemeyen bir gazeteci.

15 Temmuz gecesi üniformalı FETÖ’cü hainlerin CNN Türk baskınında darbecilerin üzerine yürüyen görüntüleriyle tarihe geçen Şener, FETÖ’ye karşı yürüttüğü kararlı mücadelenin bedelini de cezaevinde yatarak ödeyen bir isim.
Nedim Şener, bugünlerde de sosyal medyada gazeteciliğin ötesinde büyük bir haysiyet mücadelesi veriyor.

Sedat Peker’in sınırların ötesinden yaptığı sansasyonel paylaşımlar gündemi değiştirirken Şener’in dik duruşundan rahatsız olan çevreler ünlü gazeteciye karşı sosyal medyada eşi benzeri görülmedik linç kampanyaları yürütüyor.

Peker’in medya dünyasının önemli isimleri hedef alan öldürücü darbeleri (Hadi Özışık, Cem Küçük, İhlas Grubunun CEO’su vs) üzerinden Nedim Şener’i de hedef seçmesi için çağrılar yapılıyor olması dikkat çekiyor.
Nedim Şener, kendisini bir anlamda yok etmeyi hedefleyen bu çağrılara karşı da tarihe geçecek bir haysiyet mücadelesi ortaya koyuyor.

Yolsuzluk ekonomisi ve siyaset odaklı gazetecilik kariyerinde kirli işlere bulaşmadığı gibi bulaşanlara, paralel çetelere, darbelere, Türkiye düşmanlarına karşı cansiperane ve ‘Memleket Aşkına’ mücadele etmesiyle tanınan Nedim Şener’in duruşu unutulmayacak.

Nedim Şener'in haysiyet savaşı... ile ilgili etiketler Nedim Şener Sedat Peker Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.