Nedim Şener'den Özgür Özel'e sert sözler: O görüşmeyi ispata çağırdı

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, CHP'nin hazırladığı "tutuklu gazeteciler" raporu için kendisiyle görüşülmediğini belirterek, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e sert sözlerle yüklendi. Şener, "O rapor için benimle görüştüğünü ispatlamazsan şerefsizsin" dedi.

Mersin'de düzenlenen terör saldırısını gerçekleştiren ve güvenlik güçlerinin düzenlediği operasyonda öldürülen PKK'lı teröristlerden birinin CHP'nin hazırladığı "tutuklu gazeteciler" raporunda "mağdur gazeteci" olarak gösterildiği ortaya çıkmıştı.

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, söz konusu raporda Nedim Şener, Mehmet Haberal ve Mustafa Balbay gibi isimlerin de olduğunu söylemişti. CHP, raporda adı geçen isimlerle yüz yüze görüşme gerçekleştirildiğini belirtse de gerçek başka çıkmıştı. Raporda adı geçen isimlerden Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, bugünkü köşe yazısında kendisiyle kimsenin görüşmediğini söyledi.

Şener, konuyla ilgili Twitter hesabından yaptığı paylaşımda CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e sert sözlerle yüklendi. Şener, kendisiyle görüştüğünü söyleyen Özel'e bu durumu ispat etmesi gerektiğini söyledi.

Nedim Şener, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Yalancı Özgür, dün PKK’lıları gazeteci diye yutturduğunuz rapor için benimle görüşüldüğünü söyledin. Bugün 9.08.2011’da herkesle birlikte ziyaretini anlatıyorsun. Laf ebesi O rapor için benimle görüştüğünü ispatlamazsan şerefsizsin.

Nasıl PKK’lıları gazeteci diye yutturduysanız, FETÖ’cü Mehmet Baransu, Hidayet Karaca’yı da gazeteci diye ziyaret etmişsiniz. Ben kitap azlığı, yemeğin yağından şikayet etmişim. Not defterlerine bir bak FETÖ’cüler hangi notları aldırmış sana."

Nedim Şener'den Özgür Özel'e sert sözler: O görüşmeyi ispata çağırdı ile ilgili etiketler Nedim Şener Özgür Özel CHP rapor gazeteci görüşme ispat
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.