Nedim Şener'den o görüntüye çarpıcı yorum!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda metroda bulan cübbeli ve sarıklı vatandaşın uğradığı taciz görüntüleri ile ilgili gazeteci Nedim Şener'den çarpıcı bir yorum geldi. Mete Yarar ile birlikte SuperHaber'de Memleket Aşkına programını yapan Şener, Atatürk fotoğrafıyla tacizde bulunan kişilere "Atatürk sizden utanırdı" dedi.

29 Ekim günü metroda ayakta duran cübbeli ve sarıklı kişi, Cumhuriyet Bayramı kutlaması bahanesi ile bir grup tarafından taciz edildi.

Bir yandan onuncu yıl marşı söyleyen gruptan bir kişi elindeki Atatürk fotoğrafını şahsa doğru tutarken, bir kaç kişi de kutlamayı çekiyoruz bahanesi ile sarıklı kişinin görüntülerini izinsiz kaydetti.

"ATATÜRK SİZDEN UTANIRDI"

 O görüntülerin yer aldığı tweeti sosyal medya hesabından alıntılayan gazeteci Nedim Şener, "Atatürk sizden utanırdı, gerçek Atatürkçüler bir insanı sıkıştırıp bu yaptıklarınızdan utanıyor çünkü" ifadelerini kullandı.

Nedim Şener'den o görüntüye çarpıcı yorum!

Nedim Şener'den o görüntüye çarpıcı yorum! ile ilgili etiketler Nedim Şener Atatürk 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.