Nedim Şener'den Kılıçdaroğlu'na sert gönderme: Anlamaması çok normal

TBMM’nin bütçe görüşmelerinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gazi Meclis’i hedef almasına Hürriyet yazarı Nedim Şener, katıldığı bir televizyon programında tepki gösterdi. Şener, ''Kılıçdaroğlu’nun TBMM’nin gaziliğini anlamaması çok normal.'' ifadelerini kullandı.

TBMM’nin bütçe görüşmelerinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gazi Meclis’i hedef almasına Hürriyet yazarı Nedim Şener, katıldığı bir televizyon programında tepki gösterdi. Şener, ''ABD'den birinin danışmanlığına ihtiyaç duyan, 15 Temmuz gecesi TBMM bombalanırken Bakırköy belediye başkanının evinde saklanan Kılıçdaroğlu'nun emperyalizme karşı Kurtuluş Savaşı’nın yönetildiği TBMM'nin gaziliğini anlamaması çok normal.’’ ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, dün Meclis'te yaptığı konuşmada "Bırakalım bu ayakları. Gazi Meclis bellidir. Ne olduğu da bellidir. Kimin gazi olup olmadığı da bellidir" ifadelerini kullanmıştı.

 

Nedim Şener'den Kılıçdaroğlu'na sert gönderme: Anlamaması çok normal ile ilgili etiketler Nedim Şener
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.