Nedim Şener'den, Gökhan Özoğuz'a 15 Temmuz cevabı!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, Twitter sosyal medya hesabından, 15 Temmuz afişlerinden rahatsız olduğunu dile getirdi. Gazeteci Nedim Şener ise, Özoğuz'un paylaşımını alıntılayarak tepki gösterdi.

Gökhan Özoğuz, kişisel Twitter hesabından, 15 Temmuz afişlerini eleştiren bir paylaşımda bulundu.

Özoğuz, 15 Temmuz Destanı adı verilen afişlerdeki Türk askerinin çizimine tepki gösterirken, TSK'nın itibarının zedelendiğini iddia etti.

Gökhan Özoğuz, "Bu çizimlerinden nefret ediyorum! Çok yanlış. Olayı sanki bütün Türk askeri yapmış gibi hissettiriyor, Türk Asker olgusunun itibarını zedeler mi acaba, diye düşünmeden konması korkunç! Bu ülkeyi canı pahasına koruyan Türk Askeridir. Bunlar derhal yasaklansın" diye yazdı.

 NEDİM ŞENER'DEN TEPKİ

Gazeteci Nedim Şener ise, Gökhan Özoğuz'un paylaşımını alıntılayarak tepki gösterdi.

Nedim Şener, "Evladım, onların FETÖ’nün askeri olduğunu en iyi Türk askeri biliyor. İçerisindeki pisliği de tek tek çıkartıyor. Sen canını sıkma bu millet, haini de, korkağı da, fırsatçıyı da, uyanıkları da tanıyor. Anladın sen onu..." diye yazdı.

İşte söz konusu o paylaşımlar:

Nedim Şener'den, Gökhan Özoğuz'a 15 Temmuz cevabı!

Nedim Şener'den, Gökhan Özoğuz'a 15 Temmuz cevabı! - Resim : 2

Nedim Şener'den, Gökhan Özoğuz'a 15 Temmuz cevabı! ile ilgili etiketler Twitter 15 Temmuz Gökhan Özoğuz Nedim Şener
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.