'Ödülünü FETÖ imamına ithaf eden gazeteci'

Türkiye günlerdir Fatih Portakal'ın FOX TV'deki görevinden ayrılışını konuşurken, SuperHaber programcısı Nedim Şener'den çarpıcı bir mesaj geldi. Portakal'ın geçmiş yıllarda katıldığı bir ödül törendeki konuşmasını paylaşan Şener, "FETÖ imamı olan Haber Müdürü Ercan Gün’e kol kanat geren hatta aldığı ödülü ona ithaf eden bir ‘gazeteci’ olduğunu kimse hatırlamayacak" dedi.

Fox Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, görevinden ayrılmış yerine Selçuk Tepeli getirilmişti.

Herkes istifanın ardından farklı bir şey söylerken, SuperHaber programcısı Nedim Şener, çok konuşulacak bir paylaşıma imza attı.

FETÖ İMAMINA ÖDÜL İTHAF ETTİ

Portakal'ın 2016 yılında katıldığı Altın Kelebek gecesindeki ödül konuşmasını Twitter hesabından paylaşan Şener, o ödülün bir FETÖ imamına ithaf edildiğini hatırlattı.

Hrant Dink cinayetinin çözülmesi için en çok çalışan gazeteci olan Şener, "Nasıl olsa; gazeteci Hrant Dink cinayetini örten çifte bylockçu FETÖ imamı olan Haber Müdürü Ercan Gün’e kol kanat geren hatta aldığı ödülü ona ithaf eden bir ‘gazeteci’ olduğunu kimse hatırlamayacak" ifadelerini kullandı.

'Ödülünü FETÖ imamına ithaf eden gazeteci'

NE OLMUŞTU?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucunda hazırlanan 122 sayfalık üçüncü iddianamede, Ercan Gün'ün Hrant Dink cinayetinin medya ayağında yer aldığı ifade edilmişti.

Ercan Gün, Dink'i katleden Ogün Samast'a zorla ve ısrarla Türk bayrağı tutuşturularak çekilen kurgu görüntüleri FOX TV üzerinden yayınlamış ve Dink cinayetinin askere yıkılmasına zemin hazırlamıştı.

 

'Ödülünü FETÖ imamına ithaf eden gazeteci' ile ilgili etiketler FETÖ Fatih Portakal Nedim Şener Hrant Dink

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.