Nedim Şener'den Eren Keskin'e posterli yanıt

SuperHaber programcısı Nedim Şener, dün Hürriyet'te yayınlanan köşe yazısında 1915 olaylarını 'soykırım' olarak tanımlayan HDP'ye sert tepki gösterdi. HDP ile iş birliği yapanlara ve oy verenlere bu utançla yüzleşmeleri çağrısında bulunan Şener'in sözleri teröristbaşı Öcalan'ın avukatlığını da yapan Eren Keskin'i rahatsız etti. Şener ise Keskin'in kendisini eleştirme çabasına sert bir yanıt verdi.

Nedim Şener, dün Hürriyet'teki köşesinde 'PKK sözcüsü HDP’ye oy vermenin, işbirliği yapmanın utancıyla yüzleşin!' başlıklı bir yazı kaleme aldı.

Şener, yazısında HDP'ye oy verenlerin ve siyaseten işbirliği yapanların ne düşündüğünü merak ettiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"PKK yanında Asala sözcülüğü yapan, yalan ve iftiralarla dolu bu açıklamayı yapan HDP ile üstü kapalı da olsa ittifak ilişkisine giren partiler ve HDP’ye oy veren seçmenler; bu utançla yüzleşecek misiniz? Cevabınızı biliyorum, “Neden utanalım?” diyeceksiniz. Evet biliyorum, “Utanmazsınız”."

ÖCALAN'IN AVUKATLIĞINI YAPAN KESKİN RAHATSIZ OLDU

Şener'in bu sözleri terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın avukatlığını da yapan HDP'nin eski İstanbul İl Başkanı Eren Keskin'i rahatsız etti.

Şener'in köşe yazısının yer aldığı bir haberi paylaşan Keskin, bu paylaşımında Şener'in Uluslararası Basın Enstitüsü'nün (IPI) verdiği Basın Özgürlüğü Kahramanı ödülünü konuştuğu bir röportajına da yer verdi.

PKK/KCK propagandasını yaptığı gerekçesiyle 2016 yılında kapatılan Özgür Gündem'in eski genel yayın yönetmeni de olan Keskin, "Busun Nedim" sözleriyle Şener'e tepki gösterdi.

Terör örgütü üyeliğinden yargılanan Keskin'e yanıt gecikmeden geldi.

"BU DA POSTERİ GÜLE GÜLE KULLAN, BOŞ TENEKE"

Katıldığı ödül töreninin posterini paylaşan Nedim Şener, "Ne güzel açık açık konuşmuşum. Şimdi onları yapan ve devletin içindeki o FETÖ’cü alçaklar tek tek hesabını veriyor. Sen de arşivde işe yarar şeyler arayan zavallıya dönüşmüşsün. Ama yine de teşekkürler. O günleri hatırladım bu da posteri güle güle kullan, boş teneke" ifadesini kullandı.

Nedim Şener'den Eren Keskin'e posterli yanıt ile ilgili etiketler Nedim Şener HDP PKK eren keskin Öcalan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.