Nedim Şener'den dikkat çeken tespit: Her şey Dink cinayetiyle başladı!

Antalya'da Salı Sanayici ve İşadamları Grubu'nun (Salı Grubu) haftalık olağan toplantısı, Muharrem Koç moderatörlüğünde Antalya Tenis ve İhtisas Kulubü'nde yapıldı. Grubun bu haftaki konuğu, gazeteci- yazar Nedim Şener oldu.

'Hrant Dink Cinayeti Etrafında Kurulan Ergenekon Kumpası' başlığı altında konuşan Şener, FETÖ'nün bir istihbarat ve terör örgütü olduğuna değinen Şener, bugünkü ana sorunların Hrant Dink cinayeti ile başladığını söyledi.

Şener, şöyle devam etti:

"Cinayet işlendiğinde olağan şüpheliler zaten belliydi. Ogün Samast adlı şahsın arkasına Atatürk fotoğrafı asarak, eline Türk bayrağı tutuşturarak Emniyetin bir odasında fotoğrafının çekilmesiyle 'Cinayetin arkasında ulusalcılar ve TSK var' mesajı verilmek istendi, algı yaratıldı. Zaten cinayetten 6 ay sonra operasyonlar başladı."

'TOPRAK ANA İSE DEVLET BABADIR'

Her zaman insan odaklı ve halka doğruları anlatma gayesi içinde olduğunu kaydeden Şener, "FETÖ´yü kullanan bir ABD´den ABD´yi kullanan bir FETÖ'ye dönüşüm var. Toplumsal bir tavsiye zemini yaratıldı. 10 yıldan bu yana FETÖ ile mücadeleden hiç yılmadım. İktidarı da muhalefeti de yeri geldi eleştirdim. Toprak dediğiniz şey ana ise devlet de bize bir babadır" dedi. Muharrem Koç, günün anısına gazeteci Şener´e plaket armağan etti.

Nedim Şener'den dikkat çeken tespit: Her şey Dink cinayetiyle başladı! ile ilgili etiketler Hrant Dink FETÖ Nedim Şener
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.