Nedim Şener'den CHP'li vekilin kripto FETÖ'cü ziyaretine çok sert tepki!

CHP’li Jale Nur Süllü'nün mağdur diye ziyaret ettiği kişinin kripto FETÖ’cü çıkması büyük tepki çekti. SuperHaber programcısı Nedim Şener, Süllü'nün ziyareti ışığında muhalefetin FETÖ terör örgütüyle ilgili attığı adımlara sert tepki gösterdi. "Medya ve siyaset FETÖ'yü besliyor" diyen Nedim Şener, "Seçimler olacak. Hani o devran dönecek lafına mı inanıyorsunuz siz? Bunlara mı yatırım yapıyorsunuz?" sözleriyle isyan etti.

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü’nün mağdur diye ziyaret ettiği eski askeri okul öğrencisi Ümit Can Özorman kripto FETÖ’cü çıktı. ‘MS’im komutanım’ isimli kitabın da yazarı Özorman’ın FETÖ’nün askeri okullara aday numarasını ‘avantajlı kodlama’ yaparak sızdırdığı kişiler arasında yer aldığı öğrenildi.

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde CHP’li Jale Nur Süllü'nün mağdur diye ziyaret ettiği kişinin kripto FETÖ’cü çıkmasını değerlendirdi. "Medya ve siyaset FETÖ'yü besliyor" diyen Nedim Şener, "Seçimler olacak. Hani o devran dönecek lafına mı inanıyorsunuz siz? Bunlara mı yatırım yapıyorsunuz" diyerek adeta isyan etti.

"YEMİN EDİYORUM O GÜN DE KARŞINIZDA OLACAĞIM"

İşte Nedim Şener'in açıklamaları;

Bunlar ne? 16 bin tane FETÖ'cü dediği askeri okullarda, astsubay okullarında atılanların hepsi nereye yerleştirildiler? İyi okullara tek kuruş tazminat ödediler mi? Hayır ödemediler. Peki nasıl oluyor bu? İşte Metiner'den geldik nereye görüyor musun? FETÖ daha nasıl mutlu olmasın ya. Bak ben ne örnek verdim. FETÖ mali olarak sıkıntıda. Örgüt liderinin ha öldü öleceklerini kendileri yazıyorlar zaten. Örgütün operasyon gücü kalmadı. Türkiye'de medya ve siyaset FETÖ'yü besliyor artık. Arkadaş neyin hesabını yapıyorsunuz ya. Seçimler olacak. Hani o devran dönecek lafına mı inanıyorsunuz siz? Bunlara mı yatırım yapıyorsunuz ya da öyle sorayım. Buna mı yatırım yapıyorsunuz? Yemin ediyorum. O günde karşınızda olacağım. Olacağız bu milletle olacağız. Bunu kim yapmaya kalkarsa FETÖ'yü kim diriltmeye kalkarsa... CHP mi? diğerleri mi, kim varsa HDP mi? Efendim kim varsa İYİ Parti, kim varsa size yemin ediyorum o günde karşısında duracağız.

"FETÖ'CÜ ELEMAN KİTAP BASMIŞ, CHP' Lİ MİLLETVEKİLİ DE BUNU PAZARLIYOR!"

251 şehidi bir gecede verdik. Gazilerimiz var, binlerce iki binden fazla gazimiz var. Bak bunlar çıkmış bunları pazarlıyorlar. Kim bu öğrenci? Jale Hanım biliyor mu kimle karşı karşıya olduğunu, şu anda yanında durduğu kişinin kim olduğunu biliyor mu? Cevap versin. Ben biliyorum bunun kim olduğunu. Şu an yanında elinde de kitap basmış bak FETÖ'cü eleman kitap basmış. CHP' li milletvekili de bunu pazarlıyor,bunu düşünebiliyor musunuz? Ülke ne hale geldi. Bu kim biliyor musun? Lütfen araştırsın herkes. Bu genç kim? Hangi okuldaymış. Hangi astsubay okulundaymış bir sorsun bakalım. Nasıl girmiş o okula? Kimlerle irtibatı varmış sorsun bakalım.

Nedim Şener'den CHP'li vekilin kripto FETÖ'cü ziyaretine çok sert tepki! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.