"PKK’nın ‘esiri’ HDP, HDP’nin ‘esiri’ CHP"

SuperHaber programcısı Nedim Şener, HDP'nin PKK'nın 'esiri' olduğunu belirttiği yazısının ardından bugün de CHP'nin HDP'nin 'esiri' olduğunu yazdı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gara'daki 13 vatandaşın şehit edilmesinden PKK'lı teröristleri değil Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sorumlu tutmasını hatırlatan Şener, "Yakında PKK’nın kaçırdığı insanlarımızı kurtarmak için şehitler veren Türk ordusunu da suçlarsa şaşırmam" ifadesini kullandı.

Yazısına "Suriye topraklarını bölerek bir terör devleti oluşturma hedefinden vazgeçmeyen Amerika Birleşik Devletleri ile ilgili gerçekleri artık açık açık konuşma zamanı geldi." sözleriyle başlayan Şener, ABD'nin ikiyüzlülüğüne uzun uzun dikkat çekti.

Şener, yazısının ilerleyen bölümünde ise CHP konusuna değindi.

"SON yazımda, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu başta olmak üzere parti yöneticilerinin, terör örgütü PKK’nın 13 insanımızı katletmesinden sonra yaptıkları açıklamalarda “PKK” adını geçirmemesine değinmiştim. Bunun da PKK’nın siyasi kolu HDP ile işbirliği sonucu olduğunu yazmıştım." ifadesini kullanan Şener, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İşin aslı, mesajların biraz “kopyala/yapıştır” şeklinde ve arkasında belli bir düşünce olmadığını zannetmiştim. Meğer varmış, hem de bir değil iki tane...

Birincisini CHP Sözcüsü Faik Öztrak basın toplantısında açıkladı. Kınama mesajlarında “PKK” adının kullanılmamasının, “terör örgütünün propagandasını yapmamak” olarak gerekçelendirdi.

“Unuttuk” dese, “İhmal ettik” demiş olsa anlaşılır da “terör örgütünün propagandasını yapmamak” gerekçesinin hiçbir mantıkla izahı yok.

Çünkü PKK’nın adını kullanarak kınama yapan CHP’liler, milletvekilleri var. Mesela Veli Ağbaba, “Eli kanlı PKK’lı teröristleri kınıyorum” dedi.

Ne yani? Şimdi onlar da propaganda mı yapıyorlar?

HDP’LİLERDEN FARKI YOK

İkinci gerekçeyi de dün Kemal Kılıçdaroğlu’ndan dinledik. Kılıçdaroğlu, 13 kişinin şehit edilmesinden, onları kaçıran ve kafalarına kurşun sıkarak katleden PKK’lı teröristleri değil Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sorumlu tuttu.

Bu sözlerin PKK’nın siyasi kolu HDP’lilerin yaptığı açıklamalardan farkı yoktu. Yakında PKK’nın kaçırdığı insanlarımızı kurtarmak için şehitler veren Türk ordusunu da suçlarsa şaşırmam. Ne Türkiye, ne CHP bunları hiç yaşamamıştı.

Son yazımın başlığı, ‘Terörist PKK’nın esiri HDP’ idi.

Öyle anlaşılıyor ki 6 milyon oya sahip HDP ile seçim işbirliği, Kılıçdaroğlu ve etrafındaki küçük bir azınlığın gözünü öyle karartmış ki CHP yönetimi de HDP’nin esiri olmuş."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

"PKK’nın ‘esiri’ HDP, HDP’nin ‘esiri’ CHP" ile ilgili etiketler CHP HDP PKK Nedim Şener Gara
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.