Nedim Şener'den Canan Kaftancıoğlu'na tokat gibi cevap!

Barış Pınarı Harekatı sürecinde hükümetin yürüttüğü politikayı eleştiren CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "6 asker şehit oldu, 21 sivil yaşamını yitirdi. 'Bu insanlar neden öldü’ sorusunu sormak istiyorum. Bugün bu sorunun soruluyor olması ve yanıtının veriliyor olması lazım. " dedi. Kaftancıoğlu'na o yanıtı SuperHaber YouTube kanalında Mete Yarar ile Memleket Aşkına programını hazırlayan gazeteci Nedim Şener verdi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “Danışma Kurulu Toplantısı” öncesi Cumhuriyet’ten Leyla Kılıç’a konuştu.

Türkiye’nin kuzey Suriye’ye başlattığı Barış Pınarı Harekatı’yla ilgili değerlendirmede bulunan Kaftancıoğlu, hükümetin yürüttüğü politikayı eleştirerek şunları söyledi:

"Bu konuya ilişkin, ‘6 asker şehit oldu, 21 sivil yaşamını yitirdi. Bu insanlar neden öldü’ sorusunu sormak istiyorum. Bugün bu sorunun soruluyor olması ve yanıtının veriliyor olması lazım. Operasyonun başladığı günden itibaren gerçekten barışı savunan, savaşın kimseye faydası olmadığını söyleyen insanlar nasıl susturuldular ve cezalandırılıyorlar?"

"SEN BU MÜPTEZEL SİYASETİ YAPABİLESİN DİYE!"

 Kaftancıoğlu'nun bu sorusuna gazeteci Nedim Şener'den tek cümlelik bir yanıt geldi. Konuya ilişkin haberi sosyal medya hesabından paylaşan Şener, 'Sen bu müptezel siyaseti yapabilesin diye!!!!' ifadelerini kullandı.

Nedim Şener'den Canan Kaftancıoğlu'na tokat gibi cevap!

Nedim Şener'den Canan Kaftancıoğlu'na tokat gibi cevap! ile ilgili etiketler Suriye Canan Kaftancıoğlu Nedim Şener Barış Pınarı Harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.