"Katil dediği devletten maaş alan, kara paracılarla alengirli ilişkilere giren...."

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, TİP'li milletvekili Ahmet Şık hakkında sert sözler söyledi. Kendisi hakkında yapılan bir paylaşıma yanıt veren Şener, "Nedim Şener, devlete “terörist” demez, terör örgütü bile diyemediği PKK’nın siyasi kolu HDP’den vekil olup, “terörist” dediği devletten maaş almaz, haram yemez, mafya ve kara paracılar gibi kirli haber kaynaklarıyla alengirli işlere girmez" dedi.

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, son dönemde kara para baronu olmakla suçlanan ve ABD'ye iade edilen Sezgin Baran Korkmaz ile kurduğu ilişki ile gündeme gelen Ahmet Şık'a sert eleştiriler yöneltti. Kendisi hakkında yapılan bir Twitter paylaşımına yanıt veren Şener, Şık'ın HDP'den milletvekili olmasına ve "katil" dediği devletten maaş almasına, ayrıca Sezgin Baran Korkmaz ile kurduğu ilişkiye dikkat çekti.

Nedim Şener, hakkında yapılan bir Twitter paylaşımında TİP'li milletvekili Ahmet Şık hakkında sert sözler söyledi. "Lütfen Dikkat! Nedim Şener, Ahmet Şık değildir" şeklindeki paylaşıma yanıt veren Şener, şu ifadeleri kullandı:

Kesinlikle haklı! Nedim Şener, devlete “terörist” demez, terör örgütü bile diyemediği PKK’nın siyasi kolu HDP’den vekil olup, “terörist” dediği devletten maaş almaz, haram yemez, mafya ve kara paracılar gibi kirli haber kaynaklarıyla alengirli işlere girmez. Lütfen dikkat!"

SEZGİN BARAN KORKMAZ İLE KURDUĞU İLİŞKİ İLE GÜNDEMDE

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, bir dönem Ahmet Şık ile birlikte cezaevine girmişti. Sonrasında HDP'den milletvekili olan Ahmet Şık, bir süre sonra ise istifa ederek Türkiye İşçi Partisi'ne geçmişti.

Ahmet Şık son dönemde ise kara para baronu olmakla suçlanan ve ABD'ye iade edilen Sezgin Baran Korkmaz ile kurduğu ilişki ile gündeme geldi.

"Katil dediği devletten maaş alan, kara paracılarla alengirli ilişkilere giren...." ile ilgili etiketler Nedim Şener ahmet şık paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.