Nedim Şener yazdı: FETÖ'cüler Demet Akalın'ı nasıl oyuna getirip kendilerine destekçi yaptı?

Hürriyet yazarı Nedim Şener, bugünkü köşe yazısında FETÖ'cülerin ünlü şarkıcı Demet Akalın'ı nasıl oyuna getirip kendilerine destekçi yaptıklarını yazdı. Şener, Demet Akalın'ın FETÖ’cü hesapların mağdur rolü oynayıp yazdıklarına inanarak avukat aradığı kadınların, Edirne’den yurtdışına kaçarken yakalanan FETÖ mensupları olduklarını belirtti.

Hürriyet yazarı Nedim Şener,Demet Akalın’a FETÖ ‘sarması’..." başlıklı bugünkü köşe yazısında ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın FETÖ'cü hesaplar tarafından nasıl oyuna getirilip kendilerine destekçi yaptıklarını yazdı. 

FETÖ'CÜLERDEN DEMET AKALIN'A SARMA OYUNU

"Ramazan Bayramı sırasında attığı ve sonradan sildiği tweet’inde, FETÖ’cü hesapların örgüt üyesi kadınlarla ilgili yazdıklarına inanan Demet Akalın, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nı da etiketleyerek “Ne gerekiyorsa yapmalıyız, hiçbiri katil değil” diye yazdı." diyerek FETÖ'nün oyununu anlatan Şener, gerçeğin iç yüzünü anlattı. 

Nedim Şener yazdı: FETÖ'cüler Demet Akalın'ı nasıl oyuna getirip kendilerine destekçi yaptı?

İşte Nedim Şener'in yazısından ilgili bölüm:

Sonra FETÖ’cüler ona, “Duyarlılığınız için teşekkürler. Hiçbirisi katil değil evet. Ya bankada parası var diye ya sendikaya üye oldu diye ya da kermese sarma yaptı diye tutsak. Hamile kadınlar ve anneler yıllardır tutsak” diye yazınca şarkıcı Akalın, buna inanıp “Ülkenin önde gelen avukatlarını arıyorum, işin takipçisiyim! Sarma yaptı diye hapis mi?” diye yazdı.

Nedim Şener yazdı: FETÖ'cüler Demet Akalın'ı nasıl oyuna getirip kendilerine destekçi yaptı? - Resim : 2

Gerçeğin anlaşılması zaman almadı

Demet Akalın’ın avukat aradığı kadınlar, Edirne’den yurtdışına kaçarken yakalanan FETÖ mensuplarıydı. En aktif örgüt üyelerinden olan bu kadınların beşi, ByLock kullanıcısı. Telefonunda ByLock olmayan Hilal Sakman ise 15 Temmuz’dan sonra kaçak FETÖ’cüleri evinde sakladı. Tutuklu kadınlardan Esra Yeşil, örgüt içinde Bölge Talebe Mesulleri’nin sorumlusuydu. Yani bu kadınlar kermese sarma yapmaktan değil, yurtdışına kaçarken yakalanıp tutuklanmışlardı.

Yazının tamamını okumak için tıklayın...

 

 

Nedim Şener yazdı: FETÖ'cüler Demet Akalın'ı nasıl oyuna getirip kendilerine destekçi yaptı? ile ilgili etiketler Nedim Şener Demet Akalın fetöcü
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.