Nedim Şener: Türkiye'deki Biden'cılar ders alsın, tekerleğine yapışacak uçak bulamayacaklar

SuperHaber programcısı Nedim Şener, SuperHaber YouTube kanalında yayınlanan 'Memleket Aşkına' programında Kabil'deki havalimanında ortaya çıkan görüntülerle ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. Türkiye'deki Biden'cıların bundan ders çıkarması gerektiğini belirten Şener, "Avrupa'ya, Amerikan emperyalizmine güvenenlerin sonu aynen böyledir biliyor musunuz" dedi.

SuperHaber programcıları Mete Yarar ve Nedim Şener SuperHaber Youtube kanalında yayınlanan 'Memleket Aşkına' adlı programda gündeme dair önemli açıklamalar yaptı. Taliban'ın Kabil'de kontrolü ele geçirmesi sonrası havalimanında ortaya çıkan görüntülere dikkat çeken Nedim Şener, "Avrupa'ya, Amerikan emperyalizmine güvenenlerin sonu aynen böyledir biliyor musunuz? Bu zavallılıktır, bu acizliktir" dedi.

Nedim Şener konuyla ilgili şunlar söyledi.

"Mesela bugün ABD'ye güvenip Türkiye'ye saldırıda bulunan PKK'lılar... Ve onların yardakçıları gidip parti kapatmaya karşı onların kapılarında kulluk edenler...Tekrar söylüyorum; PKK, PYD, YPG ve onun Türkiye'deki yardakçıları; asıl ders onlara çıkması lazım. FETÖ'cü yardakçılara çıkması lazım. Başka; fonlananlara, onlardan medet umanlara, demokrasi umanlara ciddi mesajlar var burada. Siz ülkenize, ülkeniz insanlarına, meşruiyete değil 'Nasıl olsa ABD'de bir Biden yönetimi var. Artık Türkiye'ye demokrasi getirecekler. Ağızlarından demokrasi konusu düşmüyor.' Onlara güvenip de kendini ortaya atanlar... Sonra onlara ne olacak biliyor musunuz? Sizi almaya gelecek bir uçak bile bulunmayacak. Tekerlerine yapışacağınız bir uçak bile bulunmayacak. Kala kalacaksınız ortada.

Bakın, Avrupa ülkelerinden bazıları büyükelçiliklerinde Afganları çalıştırıyorlarmış. Pazar günü ne yapmışlar biliyor musunu? İnsanlar orada çalışırken kendileri bir anda ortadan kaybolmuşlar. Bir bakmışlar etrafta kimseler yok, sadece Afganlar çalışıyor. Aramışlar telefonla, telefonlar kapatıyorlar. E-posta atıyorlar, onları engellemişler; meğer Avrupalılar kaçmışlar. Yani büyükelçilikte Afgan personel çalışırken, onlar arka kapıdan sıvışmışlar. Uçağa binip ülkeyi terk etmişler.

Bak, söylüyorum tekrar... Avrupa'ya, Amerikan emperyalizmine güvenenlerin sonu aynen böyledir biliyor musunuz? Bu zavallılıktır, bu acizliktir."

Nedim Şener: Türkiye'deki Biden'cılar ders alsın, tekerleğine yapışacak uçak bulamayacaklar ile ilgili etiketler Nedim Şener Memleket Aşkına Afganistan PKK FETÖ Avrupa uçak biden

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.