'Terör örgütlerine psikolojik olarak ve oksijen desteği vererek hayatta kalmasını sağlayanlar var!'

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde, HDP'li Semra Güzel'in terörist sevgilisiyle skandal fotoğraflarını, Almanya’nın Turkovac aşısı olanlara vize vermeme kararını, Almanya ve İsviçre'nin TOGG ve Silahlı İnsansız Deniz Aracı ULAQ başta olmak üzere Türkiye'nin yerli ve milli başarılarına hayranlığını masaya yatırdı.

"TURKOVAC AŞISINI ÜRETEN HEKİMLERE BU TÜR SALDIRILAR OLACAKTIR. KARIŞIMIZDAKİ GÜÇLER BİR KEZ DAHA KENDİLERİNİ BELLİ ETTİ"

Nedim Şener, "Terör örgütlerine psikolojik olarak ve oksijen desteği vererek hayatta kalmasını sağlayanlar var. Uşaklık ettikleri güçlere öyle yaslanıyorlar ki, bu kişiler PKK'nın Çukur-Hendek eylemleri sırasında PKK'ya destek bile vermiştir. Turkovac aşısını üreten hekimlere bu tür saldırılar olacaktır. Karşımızdaki güçler bir kez daha kendilerini belli etti." sözlerini kullandı.

"PKK'NIN AMACI PSİKOLOJİYİ BOZMAK, BEZDİRMEK VE YALNIZ HİSSETTİRMEK"

Mete Yarar, "PKK terör örgütünün amacı psikolojiyi bozmak, yapacaklarınızdan dolayı bezdirmek, yalnız hissettirmek.

"KISA SÜREDE ONAYLANAN ŞEY İÇİN AĞZINIZI AÇMADINIZ DA, İKİ SENELİK ARAŞTIRMA SONUCU ORTAYA ÇIKAN, ESKİ AŞI TEKNİĞİYLE DENENMİŞ BİR AŞIYI NASIL 'SIVI' DİYE AŞAĞILAYABİLİYORSUNUZ?"

Son dönemde Turkovac ile ilgili söylemler var. Almanya Turkovac aşısı olanları ülkeye almayacakmış. Türkiye'de iyi bir şey yapıldığında tepki verenler hep aynı kişiler. Kısa sürede onaylanan şey için ağzınızı açmadınız da, iki senelik araştırma sonucu ortaya çıkan, eski aşı tekniğiyle denenmiş olan bir aşıyı nasıl 'sıvı' diye aşağılayabiliyorsunuz? Ben hatırlatma aşımı Turkovac alacağım. İsterseniz beni Almanya'ya almayın. Ben Türk bilim insanlarına güveniyorum. Eleştiriler bilerek akılda soru işaret bırakılacak şekilde yapılıyor. Bilim insanları böyle mi konuşur? Rakamlarla, sonuçlarla konuşur. Başkalarının yok saydıklarını uluslararası toplum yok sayılamayacağının farkına vardı ama Türkiye'de bir grup kendilerini aptal yerine koyacaklarını bildikleri halde buna devam ediyor." dedi.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

'Terör örgütlerine psikolojik olarak ve oksijen desteği vererek hayatta kalmasını sağlayanlar var!' ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener semra güzel terör örgütü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.