Nedim Şener: 'TELEFİTNE 1 sen ne anlarsın o ruhtan!'

SuperHaber programcısı Nedim Şener'in Ayasofya'nın açılışında Hürriyet gazetesi için yaptığı konuşma, TELE1 tarafından hedef alındı. Kanalın sosyal medya hesabından paylaşılan, ''Yeniçeri olmaya kadar geriledi'' ifadelerinin yer aldığı videoyu alıntılayan Şener, ''TELEFİTNE 1 Kanalı sen ne anlarsın o ruhtan. Sen yalana provakasyona devam et'' dedi.

Danıştay'ın kararıyla 86 yıllık müze statüsü düşürülen ve geçtiğimiz hafta cuma günü kılınan namazla yeniden ibadete açılan Ayasofya tartışmaları sürüyor.

Namazın kılındığı gün o noktada olan ve dev mabedin çevresinden yaşadığı izlenimleri Hürriyet gazetesi için aktaran SuperHaber programcısı Nedim Şener'in sözleri, TELE 1 kanalı tarafından hedef alındı.

Kanalın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, ''Nedim Şener yeniçeri olmaya kadar geriledi'' ifadeleri yer aldı.

''TELEFİTNE 1 SEN NE ANLARSIN''

Şener bu sözlerin yer aldığı videoyu alıntılayarak, ''TELEFİTNE 1 Kanalı sen ne anlarsın o ruhtan. Sen yalana provakasyona devam et, gele gele provokatörlüğe kadar ilerledin, yolun açık olsun.

TELEFİTNE 1 Kanalı sen ki, AK Parti’lilerin İmamoğlu’nu başarısız göstermek için otobüse bindiğini yurttaşların ‘organize kötülük’ yaptığı yalanını yazmış okuyucunu aptal yerine koymuş fitnecisin, sana ne benim ne yaptığımdan... 
Madem fitne ateşini yaktın...

TELEFİTNE 1 kanalı işin gücün kes kopmaya fitne çıkar, ahlaklı olsan videonun tamamını yayınlardın. Ama sende o ahlak ne gezer TELEFİTNE 1'' ifadelerini kullandı.

Nedim Şener: 'TELEFİTNE 1 sen ne anlarsın o ruhtan!'

 

 

Nedim Şener: 'TELEFİTNE 1 sen ne anlarsın o ruhtan!' ile ilgili etiketler Nedim Şener Hürriyet Sosyal Medya Ayasofya tele 1 paylaşım ruh

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.