"Tarık Toros’la çalıştığı için, algı operatörlüğü Murat Ongun’a da bulaşmış!"

Nedim Şener: Murat Ongun, akşam yayından sonra oturup hatalarını düşüneceğine, bir algı çalışmasına kalkmış ama sabahın güneşi gerçeği aydınlatıvermiş. Bu suni kampanyalar en çok İmamoğlu’na zarar verecek

Haber Global'de Saynur Tezel'in hazırladığı "Kayıt Altında" programında SuperHaber programcısı Nedim Şener ile İBB Sözcüsü Murat Ongun karşı karşıya geldi.

Yayına telefonla bağlanan Murat Ongun ile Şener arasında çok sert bir polemik yaşanırken, Nedim Şener, Ongun'u yalan söylemekle suçlayarak, "Belediyeden habersizsin kardeşim sen. Ekrem İmamoğlu'na en büyük zararı sen veriyorsun. Yazık adama" diye konuştu.

Televizyon programının ardından ise sosyal medyada Ongun'a yüklenmeye devam eden Şener, İBB Sözcüsünün gazetecilik geçmişini hatırlattı.

Nedim Şener, Ongun'a şöyle çıkıştı;

"FETÖ’nün askeri mahrem imamlarından Tarık Toros’la yıllarca Habertürk’te gazetecilik yaptığı için, algı operatörlüğü Murat Ongun’a da bulaşmış. Bunu akşam yayında da söyledim. Ama kafasında patladı. Tekrar edeyim; İmamoğlu’na en büyük zararı bu verecek.

Murat Ongun, akşam yayından sonra oturup hatalarını düşüneceğine, bir algı çalışmasına kalkmış ama sabahın güneşi gerçeği aydınlatıvermiş. Bu suni kampanyalar en çok İmamoğlu’na zarar verecek

Korona salgını başında Belediye otobüslerine doluşarak, salgınla mücadelede İBB’yi başarısız göstermek isteyen işçiler hakkında uydurduğu “organize kötülük” yalanına ünlü ünsüz bir çok kişiyi alet eden Murat Ongun’ın yaptığı “organize aptallık”tı.

Daha önce Mayıs ayında da söyledim; Murat Ongun bir şeyi doğruluyorsa yalandır. Bu haliyle zararı sadece İmamoğlu’na değil İstanbul ilindedir."

"Tarık Toros’la çalıştığı için, algı operatörlüğü Murat Ongun’a da bulaşmış!" ile ilgili etiketler Nedim Şener Murat Ongun İBB Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.