Nedim Şener Sedat Peker polemiğinde eski TİT’çi Semih Tufan Gülaltay da topa girdi: 'Ucuz iftiracı'

Sedat Peker ile gazeteci Nedim Şener arasındaki polemikte dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Peker'in "Sen namuslu adamsın" sözleri üzerine polemiğe Türk İntikam Tugayları (TİT) kurucusu Semih Tufan Gülaltay da girdi. Peker'e yüklenen Gülaytay "Hani onu da rezil edecektin? Ucuz iftiracı!" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Nedim Şener için, "Radarımdasın" diyen Sedat Peker'e Nedim Şener, "Namuslu gazeteciler kimseden korkmaz" cevabını vermişti.

Sedat Peker, yönettiği Deli Çavuş adlı hesaptan yaptığı dünkü paylaşımında Nedim Şener polemiğini bitirecek açıklamalar yaptı.

"SEN NAMUSLU ADAMSIN. PARA İÇİN RUHUNU SATMADIN"

Peker, yeni paylaşımında gazeteci Nedim Şener için, "15 temmuz gecesinin hatırı var. Sen namuslu adamsın. Para için ruhunu satmadın" ifadelerini kullandı. 

1996 yılında gerçekleşen Akın Birdal suikastinin faili olarak tanınan ve Türk İntikam Tugayları (TİT) grubunun kurucusu Semih Tufan Gülaltay, Sedat Peker Nedim Şener polemiğinde topa girdi. 

 

"HANİ ONU DA REZİL EDECEKTİN? UCUZ İFTİRACI"

Twitter hesabından paylaşım yapan Gülaltay, "SedatPeker ,güya NedimŞener'i de tehdit etti.Hep söylediği gibi "söz namus" dedi? Adamın açığı olmadığı için FETÖ mafya Sedat'a ağır karşılık verdi. Sedat hemen sindi.. "Nedim Şener sana ses etmiyorum" dedi. Hani onu da rezil edecektin? Ucuz iftiracı!" ifadelerini kullandı. 

Nedim Şener Sedat Peker polemiğinde eski TİT’çi Semih Tufan Gülaltay da topa girdi: 'Ucuz iftiracı'

 

 

 

Nedim Şener Sedat Peker polemiğinde eski TİT’çi Semih Tufan Gülaltay da topa girdi: 'Ucuz iftiracı' ile ilgili etiketler Sedat Peker Nedim Şener Semih Tufan Gülaltay
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.