Nedim Şener, Özgür Özel'in FETÖ bağlantısını ifşaladı! "FETÖ/PYD 2007'den beri maddi ve manevi destekte bulunmuştur!"

Nedim Şener, son günlerde attığı iftiralarla gündemde olan Özgür Özel ile ilgili bomba bir iddia ortaya attı. "FETÖ/PDY 2007’den itibaren Özgür Özel’e maddi ve manevi destekte bulunmuştur. Bu destek, aracı vasıtasıyla Özgür Özel’e ulaştırılmaktaydı." diyen Şener, Özgür Özel'in FETÖ bağlantısını ifşa etti. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili açıklayacağını duyurduğu dosya hakkında TBMM'de basın toplantısı gerçekleştirmişti. 

Bakan Soylu hakkında olduğunu öne sürdüğü dosyayı "başına bir şey gelme" ihtimaline karşı üç kişiye daha verdiğini söyleyen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in açıklamaları gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, geçmişte kendisine de iftira atan Özgür Özel hakkında dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. 

FETÖ'DEN ÖZGÜR ÖZEL'E 2007'DEN BERİ MADDİ VE MANEVİ DESTEK

"FETÖ/PDY 2007’den itibaren Özgür Özel’e maddi ve manevi destekte bulunmuştur. Bu destek, aracı vasıtasıyla Özgür Özel’e ulaştırılmaktaydı. Meğer bana iftiraları atan sıradan bir CHP’li değil, FETÖ parlatması Özgür Özel’miş." diyen Şener, Özgür Özel'in FETÖ bağlantısını ifşa etti. 

FETÖ’DEN ÖZEL’İ ‘PARLATMA’ TAKTİĞİ

İşte Şener'in gündemem bomba gibi düşen o yazısı: 

FETÖ/PDY 2007’den itibaren Özgür Özel’e maddi ve manevi destekte bulunmuştur. Bu destek, aracı vasıtasıyla Özgür Özel’e ulaştırılmaktaydı.

Salihli Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Talat Zurnacı, MASİAD veya başkaca bir derneğe üye değildi. FETÖ/PDY Manisa örgütü Talat Zurnacı ile irtibata geçti ve CHP adına çıkarılacak adayın kim olacağı konusunda istişare yapıldı. Talat Zurnacı’nın bu iş için Özgür Özel’in uygun olduğunu söylemesi üzerine FETÖ/PDY Özgür Özel üzerine çalışmaya başladı.

Cemaat içerisinde “Parlatma” tabir edilen şekilde Özgür Özel’in halk nezdindeki itibarı artırıldı. Bu çalışmalar ile Özgür Özel CHP içerisinde yükselişe geçti. 2011 seçimlerinde Manisa Milletvekili oldu. 2007 sürecinden sonra FETÖ/PDY örgütü Özgür Özel’e maddi ve manevi destek sağladı. Bu destek üzerine MASİAD Genel Sekreteri Hakan Yörükoğlu ile birlikte Salihli’deki CHP faaliyetlerine giderek Özgür Özel’e olan ilgi ve sempatiyi kontrol etmekteydik. Bizzat Hakan Yörükoğlu bu hususu bana birebirde, Özgür Özel’in desteklendiğini, parlatıldığını ve bu ismi Talat Zurnacı’nın önerdiğini söylemişti.”

Meğer bana iftiraları atan sıradan bir CHP’li değil, FETÖ parlatması Özgür Özel’miş.

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı ve Turgutlu Cumhuriyet Savcılıkları bu ifadelerle ilgili bir işlem yaptı mı, bilmiyorum. Ama ben artık karşımda kimin olduğunu biliyorum. Dokunulmazlık arkasına saklanmazsa ben Özgür Özel’le yargı önünde hesaplaşacağım. Ama, asıl bunların peşine takılanları uyarmak isterim.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Nedim Şener, Özgür Özel'in FETÖ bağlantısını ifşaladı! "FETÖ/PYD 2007'den beri maddi ve manevi destekte bulunmuştur!" ile ilgili etiketler Özgür Özel Nedim Şener FETÖ
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.