Nedim Şener o tweeti görünce çıldırdı!

Semih Koç isimli Genç Partilinin kendisine ettiği hakaret karşısında sinirlenen gazeteci Nedim Şener, Cem Uzan ile ilgili ağır sözler söyledi.

2009 yılından beri Fransa'da yaşayan Cem Uzan, sosyal medya hesabından Türkiye'ye döneceğini duyurmuş, "Cumhurbaşkanlığı yarışına katılmak için sokağa çıkıp güçlü bir demokratik seçenek yaratacağım." demişti.

Uzan'ın bir dönem başında olduğu Genç Parti'nin üyeleri de sosyal medyada propaganda yapmaya başladı. Gündeme gelmek için gazeteci Nedim Şener'i hedef alan bir partili ise hiç beklemediği cevaplarla karşılaştı.

"SİZDEN KORKAN FRANSA’YA KAÇAN KORKAK OLSUN"

2004 yılında yaptığı haberle Uzan'ın ipliğini pazara çıkaran Şener'e hala kinli olan bir partili, "Tüm ülke senin ne kadar dönek ve şerefsiz olduğunu biliyor. Dün gece Cem Uzan hakkında söylediklerini de günün birinde yiyeceğini ben biliyorum." dedi.

Nedim Şener o tweeti görünce çıldırdı!

 

Şener ise payaşıma cevap vererek "Cem Uzan isimli madrabaz dönmeden köpeği
@smhkocgencparti‘yi havlatmış, ulan en güçlü zamanınızda sahtekarlığınızı yazmışım, sizden korkan Fransa’ya kaçan korkak olsun" ifadelerini kullandı.

Ardından 2004 yılında Cem Uzan ile ilgili yaptığı haberi paylaşan Şener, şunları söyledi:

"Dönüp Cumhurbaşkanı adayı olacak Cem Uzan kimdir? 2004 tarihli Milliyet’teki haberimden okuyun. Cem Uzan, “Yengesi Yeşim Salkım’a, sen kaşarsan ben senden kaşarım, Hakan Uzan’ı bırakacaksın yoksa senin ananın a..... beton dökerim, baban bile s.... ..” diyen bir müptezeldir."

İşte o paylaşımlar:

Nedim Şener o tweeti görünce çıldırdı! - Resim : 2

Nedim Şener o tweeti görünce çıldırdı! - Resim : 3

Nedim Şener o tweeti görünce çıldırdı! - Resim : 4

Nedim Şener o tweeti görünce çıldırdı! - Resim : 5

Nedim Şener o tweeti görünce çıldırdı! ile ilgili etiketler Cem Uzan Nedim Şener genç parti
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.