Nedim Şener: "Kılıçdaroğlu'nun KHK'lılara göreve iade vaadinin korkunç bir boyutu var"

SuperHaber programcısı ve Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun KHK'lılara göreve iade vaadinin arkasında korkunç bir boyut olduğuna dikkat çekti. Şener, SuperHaber TV YouTube kanalında yayınlanan 'Memleket Aşkına' programında "Ne olacak o insanlar? O yargıçlar hakim, savcı olarak geri mi dönecekler, askerler geri mi dönecekler" dedi.

SuperHaber programcıları Nedim Şener ve Mete Yarar, SuperHaber TV YouTube kanalında yayınlanan 'Memleket Aşkına' programının yeni bölümünde gündeme dair önemli konuları masaya yatırdı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun KHK'lılar için ortaya koyduğu 'göreve iade' vaadinin arkasındaki büyük tehlikeye dikkat çeken Nedim Şener, "Peki, bir an için olasılık iktidara geldiğinde 'Bir kararname ile halledeceğim' diyorsun. Ne olacak o insanlar? O yargıçlar hakim, savcı olarak geri mi dönecekler, askerler geri mi dönecekler? Yani sen devleti tekrar bunlarla mı yöneteceksin?" ifadelerini kullandı.

Nedim Şener'in konuyla ilgili yaptığı açıklamalar şöyle:

"Bunun bir aldatmaca olduğunu, CHP'liler tarafından FETÖ'cüleri bir aldatmaca, iç kamuoyundaki o baskının aldatmacası olduğunu düşünüyorum. Tıpkı "Kürt raporu hazırlayacağız" diyerek HDP'lileri oyalamaları gibi. Her şeye oy hesabı olarak bakıyorlar. Burada ülkenin ayarlarıyla oynuyorsun. Sen Atatürk'ün partisisin; FETÖ ile PKK'nın siyasi koluyla ne işin olur?

Peki, bir an için olasılık iktidara geldiğinde 'Bir kararname ile halledeceğim' diyorsun. Ne olacak o insanlar? O yargıçlar hakim, savcı olarak geri mi dönecekler, askerler geri mi dönecekler? Yani sen devleti tekrar bunlarla mı yöneteceksin? Böyle bir tehlikeyi mi sen insanlara vaadediyorsun? Senin programın bu mu gençlerin demokrat amcası olarak? Senin kadron yok mu? Dolayısıyla çok daha büyük tehlikeden bahsediyorum. Bunu bir misyon edindiklerini düşünüyorum. En kötüsü de bu zaten, bu kolay değişmez. Ama ortada veriler var. Hakkı yenen 15 bin insan var, onları savunmak varken FETÖ'cülere mavi boncuk dağıtmamak gerekiyor."

Nedim Şener: "Kılıçdaroğlu'nun KHK'lılara göreve iade vaadinin korkunç bir boyutu var" ile ilgili etiketler Nedim Şener Kemal Kılıçdaroğlu KHK iade görev

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.