Nedim Şener, 'KHK'lılarla helalleşeceğiz' diyen Tanrıkulu ile telefonda ne konuştu?

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına programının yeni bölümünde, Sezgin Tanrıkulu'nun CHP'nin iktidara gelmesi halinde KHK ile işten atılanlarla helalleşecekleri ve işe yeniden alacakları açıklamasını ve 12 yıl önce FETÖ kumpası nedeniyle intihar eden Yarbay Ali Tatar'ın vefatını masaya yatırdı.

"ARGÜMANLARI FARKLI, ÖRGÜTSEL PROPAGANDA VE MOTİVASYON ÜRETMEYE ÇALIŞIYORLAR!"

Nedim Şener, "FETÖ'nün siyasi ayağını arayan CHP, nasıl oluyor da açık açık PKK'nın siyasi ayağı ile iş birliği yapıyor? Bu yaşanılanlardan dolayı kendimi imha etmek istiyorum. İnançla yaşıyorum, artık bünyem kaldırmıyor. Ahmet Altan'ı güzelleyen CHP'liler Tatar'ın mezarının başına gidip ailesiyle sarılıp ağlaşıyorlar. Vah ki Ali Tatar'a, vah ki ölen insanlığımıza. Tanrıkulu beni aradı, dönüş sağlamadan önce 'Allah'tan kork' diye yazmış. Aradım ve 'Allah'tan korktuğum için arıyorum, yanlış yoldasın' dedim. Tanrıkulu, 'masum olan KHK'lıları' diyerek bir ayrıma gitmiyor. Beni aradı, 'Tüm KHK'lılar' diyerek gözümüze soktunuz' dedim. Bir cevap veremedi. Çık televizyona anlat her şeyi dedim. Angajmanları farklı, örgütsel propaganda ve motivasyon üretmeye çalışıyorlar." sözlerini kullandı.

"BİR TARAFTA ALİ TATAR'I ONURE EDECEK SÖZLER SÖYLEYECEKSİNİZ, BİR TARAFTA BU KUMPASI İCRA EDENLERE KOL KANAT GERECEKSİNİZ!.."

Mete Yarar, "Bu ikilemi onlarca kez yaşadık. İtibar suikastine uğrayan ve bunu onure yediremeyen Yarbay Tatar intihar etmişti. Bir tarafta Tatar'ı onure edecek sözler söyleyeceksiniz, bir tarafta bu kumpası icra edenlere kol kanat gereceksiniz!.. Neyi söyleyeyim? Burada bir tuhaflık yok mu?" dedi.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Nedim Şener, 'KHK'lılarla helalleşeceğiz' diyen Tanrıkulu ile telefonda ne konuştu? ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener Memleket Aşkına Sezgin Tanrıkulu ali tatar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.