Nedim Şener "Kaçırıldım" yalanının arkasındaki FETÖ izine dikkat çekti...

Nedim Şener'den Nevşin Mengü'nün kardeşi hakkında ilginç ima...

Gazeteci Nevşin Mengü'nün kardeşi olan avukat Burak Mengü, geçtiğimiz günlerde gözaltına alındığını iddia etmişti.

Mengü, “Beni araçta dövüp Ümraniye Dudullu'da boş bir araziye bıraktılar” iddiasında bulunmuştu. Ancak bu açıklamanın gerçeklik payı taşımadığı ortaya çıktı.

fwejfwefggg

POLİS YALANINI ORTAYA ÇIKARDI!

Cihangir’den kendilerini polis olarak tanıtan kişiler tarafından kaçırıldığını söyleyerek önce tweet atan daha sonra şikayetçi olan gazeteci Nevşin Mengü'nün kardeşi avukat Burak Mengü'ye suç uydurmaktan işlem yapıldı.

Asayiş Şube Gasp Büro tarafından yapılan incelemeye göre, Burak Mengü'nün kaçırıldığını söylediği gün bir müvekkili ile buluştuğu, Ümraniye'ye gittiği ardından da saat 19.00 sıralarında aynı kişi tarafından Levent'te bırakıldığı tespit edildi.

Hürriyet gazetesinden Çetin Aydın'ın haberine göre; Burak Mengü’nün şikayetini geri çektiği de öğrenildi.

FETÖ İZİ

Öte yandan, Posta gazetesi yazarı Nedim Şener de konuyla ilgili çarpıcı bir ömesaj paylaştı.

Sosyal medya hesabında, olayın ardından FETÖ'cülerin birbirine benzer mesajlar paylaştığına dikkat çekerek, "Formül basit; “BİR OLAYDA FETÖ DESTEĞİ VARSA ORADA YALAN VARDIR” Buradan bakıp olay çözülürdü. Yoksa fetö ummadığınız adamı bile kullanır." ifadelerini kullandı.

Nedim Şener "Kaçırıldım" yalanının arkasındaki FETÖ izine dikkat çekti... ile ilgili etiketler Nevşin Mengü Nedim Şener burak mengü
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.