‘İSRAİL ZULMÜNE VERİLEN BATI DESTEĞİ TÜRKİYE VE MÜSLÜMAN COĞRAFYASINDA BÜYÜK OPERASYONLARIN İŞARETİ!

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü canlı olarak SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına programının yeni bölümünde, İsrail’in Filistin’e yaptığı insanlık dışı katliam ve batı dünyasının desteğini konuştu.

ŞENER: BÜTÜN BU OLANLAR GELECEK DÖNEMDE YENİ BİR SÜRECE GİRECEĞİMİZİ GÖSTERİYOR!

Nedim Şener, “İsrail’in son saldırıları, yarattığı zulmü ve Almanya başta olmak üzere batı dünyasının verdiği destek aslında gelecek dönemde yeni bir sürece gireceğimizi, özellikle Türkiye başta olmak üzere Müslüman coğrafyasında Arap ülkelerinde büyük operasyonlar yapılacağının göstergesi. Yunanistan sınırına kadar ABD’nin üsler kuruyor olması, uçak gemilerini, kara birliklerini, tanklarını ve toplarını gönderiyor olması artık yeni bir sürece hazır olmamız gerektiğini gösteriyor. İsrail’in yaptığı saldırılara verilen batı dünyasındaki tepkilere baktığım zaman hep Allah Türk milletini ‘müttefikim’ dediği bu batı dünyasının gazabından korusun diyorum. Filistin’de o kadar büyük ve açık bir haksızlık yapılıyor ki insan hakları, demokrasi diye bahseden batı dünyası yalnızca İsrail’e destek oluyor. Bu, yarın Türkiye’nin başına bir şey gelse aynı şeyin olacağının göstergesi. Yunanistan’ı, Ermenistan’ı ya da PKK’yı, FETÖ’cüyü kim Türkiye’ye düşmanlık yapacak, toprağına göz koyacak biri herhangi bir saldırıda bulunduğunda ‘Taraflara itidal tavsiye ediyoruz’ diyecekler. Boş bir anında ülke zafiyete uğradığında adamlar o anki fiili durumu ‘Sabır diliyoruz, itidal tavsiye ediyoruz. Taraflara kan dökülmesin’ diyorlar. Şunu anlamak lazım, NATO ve AB ile diplomatik olarak ilişkiler kağıt üzerinde devam eder. Bu hukuki haklar bağlamda Türkiye’ye bazı kazanımlar elde edebilir. Ancak şunu unutmasın Türk halkı, Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi batı tarafından en büyük savaşa uğrarsınız bir de üstüne suçlanırsınız. Toprağımız saldırıya uğramış ama suçlanan biz oluyoruz. ABD başkanı Biden ‘siyonistim’ diyor. Ortodoks Yahudiler de ‘Bütün bu olanların sebebi siyonizmdir. İsrail’deki siyonizmdir’ diyor. Bize demokrasi, hukuk, insan hakları öğretildi. Bunları bana söyleyen modern dünya bunların hangi kuralına uyuyor? Hiçbiri.” sözlerini kullandı.

‘İSRAİL ZULMÜNE VERİLEN BATI DESTEĞİ TÜRKİYE VE MÜSLÜMAN COĞRAFYASINDA BÜYÜK OPERASYONLARIN İŞARETİ!

YARAR: BU SAVAŞI ABD GİZLİ ORDULARIYLA YAPACAK DEMİŞTİK!

Mete Yarar, “ABD’nin gayri nizami harbe önem vereceğini, strateji değiştireceğini ve bunun için kaynaklarını oraya yönlendireceğini konuşmuştuk. Ancak ABD’liler söyleyince anca biz Türkiye’de önem vermeye başlıyoruz. Bu savaşı ABD gizli ordularıyla yapacak demiştik. ‘ABD’nin gizli orduları’ yazısını yazan br ABD gazetesi raporunda ‘Bir kısmı sivil bir kısmı resmi üniformalı’ dedi. Sivillerin ne yaptığını, hangi pozisyonda olduklarını söylemiyorlar. Bir ordu bir ülkede kendini belli etmeden hangi faaliyetleri icra eder? Bu anlamda Balkan coğrafyası çok önemlidir. Batı dünyasının kendisine bir terör saldırısı olduğunda aynen cevabı şöyle oluyor; ‘Bunun bedeli dünyanın neresinde olursa olsun başlarına yıkmaya gideriz’ diyor. Herkese itidal, kendilerinde gördüklerinde dünyayı yıkarız diyorlar. Filistinlilere itidal olun diyorlar. Çocuklarınız öldürülse bile sakin olun diyorlar. İtidal çatısı altında katile tabanca vermeye devam ediyorlar.” dedi.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

‘İSRAİL ZULMÜNE VERİLEN BATI DESTEĞİ TÜRKİYE VE MÜSLÜMAN COĞRAFYASINDA BÜYÜK OPERASYONLARIN İŞARETİ! ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener Memleket Aşkına

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.