Nedim Şener, İsmail Küçükkaya'yı o "çukurlara" gömdü!

İsmail Küçükkaya'nın 6-7 Ekim olaylarının yıl dönümünde FOX TV canlı yayınına olayların baş aktörü Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ı çıkarmasına tepkiler çığ gibi büyüyor! Küçükkaya'ya en sert tepki SuperHaber programcısı gazeteci Nedim Şener'den geldi! Şener, "Medya soytarısı" olarak tanımladığı FOX TV programcısının şehitleri bir kez daha öldürdüğünü söyledi!

SuperHaber Youtube kanalında yayımlanan "Memleket Aşkına" programında bugün masaya yatırılan konulardan biri, 6-7 Ekim olaylarının yıl dönümünde FOX TV canlı yayınına Başak Demirtaş'ın konuk edilmesiydi.

SuperHaber programcısı Nedim Şener, Mete Yarar ile birlikte yaptığı programda FOX TV Çalar Saat'in sunucusu İsmail Küçükkaya'yı çok ağır sözlerle hedef aldı.

6-7 Ekim katliamının yaşanmasında baş aktörlerden biri olan Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın ekrana çıkartılmasını sert sözlerle eleştiren Nedim Şener, "Şehitlerimizi bir kez daha öldürüyor İsmail Küçükkayalar... Kobani meselesinde hayatını kaybedenleri bir kez daha öldürüyor ekrana çıkartarak. 700'den fazla şehidimiz "çukur" eylemlerinde hayatlarını kaybetti, Küçükkayalar şehitlerimizi bir kez daha öldürüyorlar. Canımızı yakıyorlar." diye konuştu.

MEDYA SOYTARISI

İsmail Küçükkaya'yı vicdansızlıkla suçlayan Şener sözlerine şöyle devam etti;

"Medya soytarısı olabilirsin, hiçbir şey yapışmayan teflon bir tip olabilirsin. Kadınlara hakaret edebilirsin, yolsuzluk yapabilirsin, FETÖ'cülerle, PKK'lılarla kucak kucağa olabilirsin, sana da hiçbir şey yapışmaz teflon bir suratın olabilir. Ama insan olmak bu değildi. Teflon bir medyacı olabilirsin, ama illa yakınından birinin mi şehit olması lazım hayatını kaybetmesi lazım bu acıyı hissetmen için. Vatan sevgisi başka nedir ya!

Başak Demirtaş'ın istediği yere çıkma şansı yok mu, var, PKK'nın kanallarını çıkıyor, Halk TV'lere çıkıyor, Atatürkçü-Ulusalcı her yere çıkıyor, sen de çıkar bir şey demedik ama sabahın köründe insanların beynini neyle yıkıyorsun; Kobani'nin yıl dönümünde öldürülmüş 53 insanı bir daha öldürüyorsun, yakılmış şehirleri bir daha yakıyorsun, sen gazetecilik falan yapmıyorsun teflon yapıyorsun!"

Üzerine basa basa bugünkü FOX TV yayınının şehitleri bir kez daha öldürmek olduğunu vurgulayan Nedim Şener, "Kobani meselesinde insanları sokağa çıkartıp öldürten Selahattin Demirtaş'ın karısını ekrana çıkartmak şehitleri bir kez daha öldürmektir. Hiç mi vicdanınız yok be kardeşim! Tamamen koptunuz mu ülkenin gerçekliğinden, bu kadar mı unuttunuz 40 yıllık terör örgütü PKK'yı?" ifadelerini kullandı.

Nedim Şener, İsmail Küçükkaya'yı o "çukurlara" gömdü! ile ilgili etiketler Selahattin Demirtaş Başak Demirtaş İsmail Küçükkaya Fox TV Nedim Şener

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.