Nedim Şener: İş çok tehlikeli noktaya geliyor

Gazeteci Nedim Şener, katıldığı canlı yayında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) kadrolaşan PKK'lılarla ilgili açıklamalarda bulundu. Şener, "Bu doğrudan ihanete giriyor artık. Nasıl kamufle etmeye kalkarlarsa kalksınlar başaramazlar. Lütfen akıllarını başlarına alsınlar, iş çok tehlikeli noktaya geliyor." dedi.

TVNET ekranlarında yayınlanan Net Bakış programında gündeme ilişkin önemli başlıklar masaya yatırıldı.

HDP'nin İstanbul'daki kongresinde terör örgütü PKK'nın marşlarının okunması ve İBB kadrosunda bulunan terör örgütü iltisaklı kişiler hakkında konuşan gazeteci Nedim Şener çok sert ifadeler kullandı.

"ONLARIN VERDİĞİ OY BENİM ASKERİME SIKILAN KURŞUNDUR"

HDP'lilerin bir terör sempatizanının yapacağı ne varsa onu yaptığını söyleyen Şener, "Kitlesi de onlarla beraber. Kongredeki bütün kitle PKK'nın sözde marşını söylüyorlarsa benim askerime sıkılan kurşundur. Onların verdiği oy benim askerime sıkılan kurşundur. Bu artık nezaketle, siyasetle açıklanmaz. Memleket gidiyor." dedi.

"LÜTFEN AKILLARINI BAŞLARINA ALSINLAR"

"Terör örgütünün sempatizanları dibimizde belediye binalarında görev yapıyor artık. İş kopmuş. Siyaset yapacağız, HDP'lilerin oylarını alacağız diye verilmedik taviz bırakılmadı." ifadesini kullanan Şener, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Şehit polisin eyleminden sorumlu olan kişi belediyenin personel bürosunda çalışıyor. Bunlar kabul edilebilir şeyler mi? Bu siyasetle falan açıklanmaz. Bu gaflet de değil, bilgisizlikten kaynaklı bir şey de değil. Bu doğrudan ihanete giriyor artık. Nasıl kamufle etmeye kalkarlarsa kalksınlar başaramazlar. Lütfen akıllarını başlarına alsınlar iş çok tehlikeli noktaya geliyor.

Belediye başkanı çıkıp 'Niye tutulamadılar' diyor. Kılıçdaroğlu bunu niye yapıyor? Kaftancıoğlu bu işin neresinde? İmamoğlu neyi amaçlıyor?"

 

Nedim Şener: İş çok tehlikeli noktaya geliyor ile ilgili etiketler İBB Nedim Şener PKK terör
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.