Nedim Şener, 'İmamoğlu'na en büyük zararı o verecek' demişti, haklı çıktı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz turunda yanına aldığı gazetecilerden özellikle Nagehan Alçı, takipçilerin büyük tepkisini çekmişti. Atilla Taş, Fazıl Say ve Gökhan Özoğuz'un da aralarında bulunduğu birçok ünlü isim de tepkisini dile getirirken, takipçi kaybeden İmamoğlu, İBB Sözcüsü Murat Ongun'un açıklamasıyla daha da zor duruma düştü. 5 ay önce Ongun için, "İmamoğlu’na en büyük zararı bu verecek." diyen Nedim Şener ise haklı çıktı.

Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, 30 Aralık 2021 tarihinde Haber Global kanalında Saynur Tezel'in sunduğu Kayıt Altında programına katılmış, canlı yayına bağlanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Murat Ongun'la 'terör teftişi' konusunda tartışmıştı.

Şener, o konuşmaları Twitter'dan paylaşırken, "FETÖ’nün askeri mahrem imamlarından Tarık Toros’la yıllarca Habertürk’te gazetecilik yaptığı için, algı operatörlüğü Murat Ongun’a da bulaşmış. Bunu akşam yayında da söyledim. Ama kafasında patladı. Tekrar edeyim; İmamoğlu’na en büyük zararı bu verecek." demişti.

5 ay sonra Murat Ongun konusunda haklı çıktığını belirten Nedim Şener, eski paylaşımını alıntılayarak, "Ne dediysek o kardeşim" notunu düştü.

 

NE OLMUŞTU?

Ramazan Bayramı nedeniyle Karadeniz turuna çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gezisi boyunca yanında yer alan gazetecilerden dolayı sosyal medyadan tepki toplamıştı. İmamoğlu, kişisel hesabında bir günde binlerce takipçi kaybetti. Yaşanan tepkilerin ardından İBB Sözcüsü Murat Ongun, tepkilerin 200-300 kişi arasında gerçekleştiğini söyleyerek daha büyük bir tepki gelmesine neden oldu.

 

 

 

 

 

 

 

Nedim Şener, 'İmamoğlu'na en büyük zararı o verecek' demişti, haklı çıktı! ile ilgili etiketler Nedim Şener Murat Ongun Ekrem İmamoğlu Nagehan Alçı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.