Nedim Şener: İBB’nin yüzlerce yardım kartı PKK’lı teröristlerin ailelerine dağıtıldı

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, canlı yayında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yüzlerce yardım kartının PKK’lı teröristlerin ailelerine dağıtıldığını söyledi. Sosyal medyada bu ifadelere karşı çıkan İBB Sözcüsü Murat Ongun iddiayı ispata davet edince, Şener sosyal medyadan belge yayınladı.

TVNET'teki Net Bakış programında, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne 'terör' teftişi hakkında konuşan Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, İBB’nin yüzlerce yardım kartı PKK’lı teröristlerin ailelerine dağıtıldığını söyledi.

Şener, "PKK’ya yakın DİAYDER isimli derneğin referansı ile İBB’de işe giren tutuklu 5 belediye çalışanının iddianameye giren itiraflarına göre; maaşların dörtte biri derneğe verilmiş, İBB’nin yüzlerce yardım kartı PKK’lı teröristlerin ailelerine dağıtılmış." dedi.

Nedim Şener: İBB’nin yüzlerce yardım kartı PKK’lı teröristlerin ailelerine dağıtıldı

ONGUN'DAN 'İSPAT ET' ÇIKIŞI

Bu konuşmanın ardından sosyal medyadan Nedim Şener'e seslenen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Sözcüsü Murat Ongun, "335 sayfalık iddianamede böyle bir ifade yok. “Yüzlerce yardım kartı” ifadeni ispat etmeni bekleyeceğiz Nedim Şener." açıklamasını yaptı.

Nedim Şener: İBB’nin yüzlerce yardım kartı PKK’lı teröristlerin ailelerine dağıtıldı - Resim : 2

Murat Ongun'a, Twitter hesabından yanıt vermekte gecikmeyen Şener, 'iddianamedeki bilgilere ve İSPER personeli olanların telefon konuşmalarına göre İBB’nin yardım kartlarının 300 tanesinin PKK’lı teröristlerin ailelerine dağıtıldığına' ilişkin bölümü yayınladı.

Nedim Şener: İBB’nin yüzlerce yardım kartı PKK’lı teröristlerin ailelerine dağıtıldı - Resim : 3

Nedim Şener sosyal medyada Ongun'a cevaben şunları yazdı:

"Belge mi? Sana yağmurlu havada su yok:)) Ara iddianameyi bul oku… Ama sana şöyle bir belge vereyim; gerçi korkudan silmişsin hatırlamıyorsundur şimdi. Haydi sen söyle kaç yüz tane??? İddianamedeki bilgilere ve sizin İSPER personeli olanların telefon konuşmalarına göre; İBB’nin yardım kartlarının 300 tanesinin PKK’lı teröristlerin ailelerine dağıtılması yeterli bir rakam mı?

Nedim Şener: İBB’nin yüzlerce yardım kartı PKK’lı teröristlerin ailelerine dağıtıldı - Resim : 4

Şimdi ben sorayım: Sen hiç bu PKK’nın derneği DİAYDER’cilerle görüştün mü? Başkanın görüştü mü? İbb’ye eleman alımında dahlin oldu mu? Yardım kartlarının dağıtımında görüşmen ve rolün oldu mu? Cevap vermeyeceğini biliyorum versen de yalandır zaten. Biz senin, Fazilet durağı yalanını ortaya atıp, cümle gazetecileri “organize aptallık” operasyonuna kurban ettiğini de biliriz. Bu yazıyı hatırlıyorsun değil mi? Cevap vermeyeceksen son bir şey söyleyeyim. Twitter’da eski ilişkilerinden de gelen her taraftan üzerime saldırttığın, yönlendirdiğin trolleri kullanmaktan vazgeç. Kamu görevi yapmanın ağırlığını taşı. Algı operasyonlarını besleme trollerinize bırakın."

 

Nedim Şener: İBB’nin yüzlerce yardım kartı PKK’lı teröristlerin ailelerine dağıtıldı ile ilgili etiketler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Nedim Şener Murat Ongun İddianame yemek kartı verile PKK'lılar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.