Nedim Şener, İBB sözcülüğünün kapatılmasını değerlendirdi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu, aylardır Belediye Sözcüsü Murat Ongun hakkında uyaran Hürriyet yazarı Nedim Şener, son gelişmelerle haklı çıktığını söylemişti. İBB Sözcülüğünün kapatıldığı haberini paylaşan Şener, bu kez "İBB sözcülüğü birimini de kapatın demedim ki" değerlendirmesinde bulundu.

Hürriyet yazarı Nedim Şener aylardır İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu, İBB Sözcüsü Murat Ongun hakkında uyarıyordu. Şener, açıklamalarında İmamoğlu'na en büyük zararı Murat Ongun'un vereceğine dair açıklamalarda bulunuyordu.

Ekrem İmamoğlu'nun Doğu Karadeniz turunun ardından aldığı yoğun tepkiler sonucunda, İBB bünyesindeki Sözcülük bölümünün kapandığı ortaya çıktı.

Aylar sonra dediği çıkan Nedim Şener, sosyal medyadan bu haberi paylaşarak, İBB sözcülüğünün kapatılması kararını değerlendirdi.

Şener, Twitter hesabında, "Evet, “Başkanına en büyük zararı sen veriyorsun” dedim. Evet, “istifa et” dedim ama İBB sözcülüğü birimini de kapatın demedim ki " ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

Nedim Şener, İBB sözcülüğünün kapatılmasını değerlendirdi! ile ilgili etiketler Nedim Şener Murat Ongun Ekrem İmamoğlu İBB sözcülük
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.