'Haram yemeyen adamı korkutamazsın. Ne Peker, ne FETÖ, ne PKK, ne de başka bir güç beni korkutamaz!'

Gazeteci, Hürriyet yazarı Nedim Şener, kendisini aralarında tartışmaların sürdüğü Sedat Peker'in hedefine koymak isteyen linç çetelerine ''Haram yemeyen adamı korkutamazsın. Ne Peker, ne FETÖ, ne PKK, ne de başka bir güç beni korkutamaz!'' sözleriyle sert tepki gösterdi.

Firari suç örgütü lideri Sedat Peker ile Gazeteci, Hürriyet yazarı Nedim Şener arasında sosyal medyada başlayan tartışma üzerinden linç kampanyaları sürüyor. Şener, Peker'e yanıt verdiği SuperHaber YouTube kanalında kendisini Peker'in hedefine koymak isteyen linç çetelerine sert sözlerle rest çekti.

Nedim Şener’in açıklamaları şu şekilde;

Haram yemeyen adamı korkutamazsın. Öldürebilirsin ama korkutamazsın. Ben o tanınan ünlülere benzemem. Kendi damacanını kendi taşıyan adamdan, ekmeğini, yoğurdunu kendi alan adamdan bahsediyoruz. Son derece sıradan birisiyim. Beni hiçbir şeyle korkutamazsınız. Hiç kimseden menfaatim, makam, iş, para ya da oy talebim olmamıştır. Hiç kimseye borcum da yok, alacağım da yok. Alacak gibi görünen şeyler de feda olsun. Yaptığım her mücadele de bu millete feda olsun. Bu şerefli millet layıktır. Haram yemememiş adamı korkutamazsınız. Tehdit edebilirsin en fazla da öldürebilirsin. Korkutamasınız. Ne Sedat Peker, ne başka bir güç, ne FETÖ’cüsü, ne PKK’lısı korkutamaz. 2 gün önce PKK’lılar tehdit ediyordu. Ondan önce de FETÖ’cüler, Adnan Oktar'cılar, Kuytulcu'lar tehdit ediyordu. Çevrede bunlar dolaşıyor. Onun dışında CHP, İYİ Parti’liler, HDP’liler tehdit ediyordu. ‘Devran dönecek, yargılanacaksın’ diyorlar.

Nedim Şener'in açıklamalarının tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

'Haram yemeyen adamı korkutamazsın. Ne Peker, ne FETÖ, ne PKK, ne de başka bir güç beni korkutamaz!' ile ilgili etiketler Nedim Şener Sedat Peker

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.