Nedim Şener HaberTürk'ten neden ayrıldı?

SuperHaber programcısı Nedim Şener, HaberTürk TV'den ayrılma kararını SuperHaber YouTube kanalında yayınlanan Memleket Aşkına programında anlattı. Şener, en iyi anlaştığı isimlerle çatışma ortamına çekilmek istendiğini hissettiği için kanalla yollarını ayırdığını ifade etti.

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayınlandı.

Başta Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör ataması bahanesiyle başlatılan provokasyonlara değinen iki usta isim, gündeme ilişkin çok önemli değerlendirmelerde bulundu.

Nedim Şener programın ilerleyen dakikalarında HaberTürk TV'den ayrılma nedenine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kanalda yorumculuk yapan Şener, "HaberTürk kanalında benim bir gözlemim vardı. Oradan ayrılmamın sebep olan da o havanın bozulmasıydı." dedi.

"PROGRAMIN İÇİNE SONRA BİRİLERİNİ ENJEKTE ETTİLER"

Orada bir söylem bütünlüğünün elde edildiğine vurgu yapan Şener, "Kimse kimseyi yaftalamadan, hakaret etmeden beraber bir söylem bütünlüğü içinde... Buradaki program gibi ülkesi için iyi olan herkes elindekini ortaya koyuyordu. Adil Gür, sen ben Deniz falan işte... Ama ne olduysa programın içine sonra birilerini enjekte ettiler." ifadesini kullandı.

"OPERASYONEL BİR ŞEY HİSSETTİĞİM İÇİN AYRILDIM"

Daha sonra işin çatışmaya döndüğünü kaydeden Şener, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Adı değişti, günü değişti, saati değişti, süresi değişti. Bir anda çatışmanın içinde bulduk kendimizi. Ben bunu da iki üç sefer anlattım insanlara. Dedim ki 'Bu böyle yürümez benim açımdan. Ben buradaki insanlarla çatışmaya gidiyorum. En iyi anlaştığım insanlarla çatışmaya doğru gidiyorum. Ben bunu istemiyorum.' Operasyonel bir şey hissettiğim için ayrıldım. Bunu onlara da söylediğim için yüzlerine karşı burada da rahatça söyleyebilirim. Arkasından kimsenin konuşmuşluğum falan yok."

PROGRAMIN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ:

 

Nedim Şener HaberTürk'ten neden ayrıldı? ile ilgili etiketler Nedim Şener Habertürk SuperHaber Mete Yarar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.