'İmamoğlu gayriresmi bir açılım başlatıyor. İnce tasarlanmış bir operasyon olduğu çok belli!'

SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programında Ekrem İmamoğlu'nun Diyarbakır'da HDP'liler ile ‘Hafıza Odası’ sergisinin açılışında verdiği mesajların gayriresmi bir açılım süreci başlatmak olduğuna dikkat çekti.

SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile “Memleket Aşkına programının bu haftaki bölümünde, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Diyarbakır'da HDP'liler ile ‘Hafıza Odası’ sergisinin açılışında verdiği mesajların perde arkasını masaya yatırdı.

İmamoğlu'nun asıl niyetinin gayriresmi bir açılım süreci başlatmak olduğunu belirten Şener, "'Beni başkan yapan sizsiniz, cumhurbaşkanı da yapabilirsiniz' demeye getiriyor. Amaç genel politik bir söylem. Hafıza Odası meselesi ince tasarlanmış bir operasyon olduğu çok belli." sözleriyle sinsi bir operasyon yapıldığına dikkat çekti.

Nedim Şener'in açıklamalarının devamı:

"HAFIZA ODASI MESELESİ İNCE TASARLANMIŞ BİR OPERASYON"

"Burada akılları sıra gayriresmi bir açılım başlatıyorlar. Sergi için gittiyseniz yaşadığın duyguyu, övgülerini ya da eleştirilerini paylaşırsın. Çıkıpta halkın arasında esnaf ziyaretleri yapıp, arkasından HDP'liler ile İstanbul'da yaptığımızı Türkiye'de başarabiliriz' diyince şunu düşündüm, herhalde İstanbul'da çok iş yaptı, Türkiye'yi de kalkındırabiliriz diyor. Adamın derdi başkaymış. Cümlesinin tercümesi, 'Beni başkan yapan sizsiniz, cumhurbaşkanı da yapabilirsiniz' demeye getiriyor. Amaç genel politik bir söylem. Hafıza Odası meselesi ince tasarlanmış bir operasyon olduğu çok belli. İçine miting falan da konulmuş sonra iptal edilmiş. Olay İmamoğlu'nun cumhurbaşkanlığına hazırlanma sürecinde bir adım olarak aslında gayrıresmi bir açılımı yönetmeye çalışıyorlar."

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

'İmamoğlu gayriresmi bir açılım başlatıyor. İnce tasarlanmış bir operasyon olduğu çok belli!' ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener Memleket Aşkına Ekrem İmamoğlu açılım süreci

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.