Nedim Şener: Erdoğan'ın sözleri çok içten ve son derece samimi

Gazeteci-Yazar Nedim Şener katıldığı "Karşıt Görüş" programında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Rabbim de milletim de bizi affetsin" sözlerini yorumladı

Gazeteci-Yazar Nedim Şener, Habertürk'te yayınlanan "Karşıt Görüş" programında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Rabbim de milletim de bizi affetsin" sözlerini değerlendirdi.

Şener, "Daha önce askerleri bulunduğu bir ortamda Erdoğan'ın "aldatıldık" diye bir açıklaması vardı. 1-2 yıl "aldatıldık" kelimesini konuştuk. Ama yeri, zamanı farklı olduğu için çok karşılığı yoktu. Ama bu çok içten ve son derece samimi bir açıklama" dedi.

Ayrıca gazeteci Nedim Şener, Yenikapı'da düzenlenecek olan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'nin de katılacağı "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" ile ilgili olarak, Bahçeli'nin bu katılımını çok değerli bulduğunu ifade etti.

Nedim Şener, Kılıçdaroğlu'nun katılmamasına ilişkin ise: "Mesela Kılıçdaroğlu'na ikinci kez çağrı yapılmış, Kılıçdaroğlu'nun da oraya AK Parti'ye değil halka sahip çıkmak adına orda olmasının çok değerli olacağını düşünüyorum. Çünkü Bahçeli'yi de herhalde harekete geçiren şey, iktidara sahip çıkmak değil halkın yanında olduğunu göstermek. Diyelim ki Tayyip Erdoğan yarın emekli oldu, siyaseti bırakıyor. Bu halk kime oy verecek yada kime güvenecek? Bu muhalefet partilerine güvenecek değil mi? Dolayısıyla onların yanında olmakta hiçbir sakınca yok."

Nedim Şener: Erdoğan'ın sözleri çok içten ve son derece samimi ile ilgili etiketler Nedim Şener Recep Tayyip Erdoğan Karşıt Görüş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.